Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (262)
  • Kép (33)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(262)
    • 5 Csillag(248)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2017

    Works great and that's because it has a very good grip and the steel material is flexible and strong. I wish it was less wider for fitting in the smallest holes. My hands-on video of this effective tool is below.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2017

    Отличный товар. Пригодится в быту, я доволен. Рекомендую. Excellent product. It will be useful in everyday life, I'm happy. I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    Kiváló De a közvetítő lelassítja a dolgokat De mint darab, gyönyörű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2017

    attrezzo utile per recupero oggetti lungo 60 cm resistente il acciaio arrivato nei tempi stabiliti per la consegna da consigliare

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2017

    good value cable to help unclogging any sink. the clip feel very strong to grasp anything

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2019

    Doskonały przyrząd do usuwania włosów z umywalek i nie tylko. Można chwytać inne przedmioty( pety, papierki) bez konieczności schylania się. Polecam ten produkt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2018

    جيد والفكرة جميلة مع أنني كنت اتمنى ان تكون الخامات المصنعة أفضل من هذا ....... شكرا لكم..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2018

    Товар був доставлений в Україну через 78 днів. Товар відповідає опису. Все ОК.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2018

    Lavabo süzgecine girmiyor büyük geliyor bilginize. Kaliteli ürün. Elle yetisemediginiz bir ürünü bununla alabilirsiniz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Mikail
    DE
    22/10/2017

    Отличная вещь для дома нужная в хозяйстве Благодарность продавцу

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft5 095
    • Ft3 273
    • Ft4 001
    • Ft4 730
    • Ft8 737
    • Ft5 824
    • Ft3 639
    • Ft3 639
    • Ft4 376
    • Ft8 371
    • Ft11 033
    • Ft2 910
    • Ft4 367
    • Ft4 730
    • Ft9 465
    • Ft6 915
    • Ft11 285
    • Ft13 870