Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/06/2021

    Szép útválasztó Videó megtekintése: https://www.youtube.com/watch?v=qaFaBc49Zq4

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    A termék jól működik, kellett vásárolni egy másik adaptert a Power, bár mivel nem fért bele a foglalatba (Ausztriai élek). A fehéret, ami nem illik a csomagba, a feketét, amit utána vettem, és működik. Menük van a kínai, de hála a Króm weboldal fordítás, hogy nem probléma :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Nagyon jó. OK, 30mm VNPT, meg lehet vásárolni tet telepítés akár 47 méter. Nagyon szép, minőségi ismeretlen, de drága vas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Kiváló szolgáltatás és szállítás. 15 nap alatt érkezett Görögországba, a Covid-19-es helyzet miatt.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    Hi, I have orderd the router and I got DRONE... Im I contacted you but i didnt get answer. please help

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Nagyon jó, csak kár hogy nincs benne angol nyelv, az EU-s csatlakozó pedig nem EU-s. De maga a router egyszerű, és cefet gyors!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Remek. Ott is van jel ahol eddig csak jelismétlővel volt. Magyar használati nincs hozzá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2020

    Tökéletes útválasztó!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2020

    thanks i will test it soon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Nagyon szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$66.99
    • US$68.99
    • US$55.99
    • US$318.99
    • US$19.99
    • US$30.99
    • US$19.99
    • US$56.58
    • US$33.99
    • US$21.93