Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (46)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(46)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/04/2021

    Ho comprato il kit dalla CZ e in 5 giorni è arrivato a casa, ben imballato e l'aereo è perfetto, c'è tutto, dai cavetti all'elica che avevo dubbi che ci fosse. Ho montato un motore 3548 da 900kv e una batteria 2200 3S, e per farlo ho dovuto forare la piastrina del supporto motore, ho dovuto anche allargare il foro dell'elica, poi per far funzionare i flap correttamente ho dovuto dissaldare e invertire quattro fili dentro il servo (facile da fare guardando un tutorial su you tube). Fatto questo l'aereo va alla grande e tira come un bestia

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Azt mondom, hogy ez és egy másik termék, amit vettem, mert először kértem egy másikat, és a részvények elfogyott. Úgy tűnik, hogy az eladó nem frissíti a weboldalt helyesen, és azt mondja, „már csak 1 maradt", és nem rendelkezik ténylegesen. Tehát elfogadja a parancsot tőled, és vádat emel, és nem küldi el neked. Legyen óvatos, ha kevés egység maradt, mert lehet, hogy nem küldi el Önnek, amikor azt kikötötték, majd azt mondja, hogy várjon, amíg lemarad a többi ajánlatról. Nem látom helyesnek, hogy visszakérjem, amikor nem vagyok bűnös, és nem oldja meg a problémát, mivel a cikk egy másik üzletben van, de drágább áron. Ezért 4* Az F4U nagyon jól csomagolt és sérülés nélkül megérkezett a dupla dobozba. Jó minőség és szép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Awesome warbird. I got the kit on sale for around $120 US. I added an FMS 4250 580kv motor and 70amp esc. I've just done the maiden and it flew fantastically. Heaps of power with that setup. With a 3000mah 4s battery cg was perfect with the battery all the way forward.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    A csomag sértetlenül érkezett, kielégítő minőségű termék, rögzített hátsó kocsi. A termék értéke a listaár alatt van, ha ajánlattételre kerül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Nagyon elégedett vagyok a készlettel, az egyetlen panaszom az, hogy a WW2 repülőgépnek WW2 pilótája legyen, nem pedig sugárhajtású pilótája. A pilóta ki volt ragasztva a lombkorona belsejéből, ezért óvatosan le kellett távolítanom a lombkoronát, hogy eltávolítsam a pilótát, most keresek egy megfelelő pilótát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    ?? PNP-t rendeltem, bár ez a számla PNP-t tartalmaz, nincs szervo, nincs motor, nincs akkumulátor vagy vezetékek, hogy jön a PNP modell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Nagy gép. És a bumm-jó a tetején: Ár, gyors szállítás és kifogástalan nyomon követés - up!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Lauland
    US
    17/05/2021

    gyors szállítás és a gép nagyon szép a szárnyak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    Fast shipping to Phoenix From California. Took about a week and arrive with Zero damage to boxes or the model itself. However, Hookll. please pay more attention to details. My aircraft came with a pilot wearing a modern white helmet with black face shield, as well as an O2 mask that would be more at home in a jet fighter. Also. some of my livery decals were applied very poorly. (crooked) the star on one side of the fuse has a bent over tip on to and looks allot like the “Carl’s Junior” star. all in all, I guess it’s not that big of a deal. But why build such a beautiful model only to ruin it with a wrong era pilot and crappy looking decals? I would have rather received it with them uninstalled and done it myself. I will be replacing the pilot with a period correct WWll pilot and hopefully I can re-wet the decals enough to get them to slide again so I can put them on straight. It was also missing the EPO glue that it was supposed to come with, but I’ll probably use foxy anyway. I got this plane for $116 and change including using my points, so that was a good thing. just wish I didn’t have to deal with this other crap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2019

    Upgraded electronics, nice paint and solid structure. there is a lock for the battery/canopy and plenty of room for larger battery. Knowing this flys great from first hand experience I have to say it’s one of Banggood’s best deals. well, what are you waiting for....bet these sell out fast.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft127 669
    • Ft44 280
    • Ft105 121
    • Ft99 706
    • Ft79 636
    • Ft9 194
    • Ft46 376
    • Ft27 711
    • Ft79 101
    • Ft19 110
    • Ft27 335
    • Ft110 218
    • Ft34 873
    • Ft43 321
    • Ft19 002
    • Ft99 706
    • Ft22 933
    • Ft44 595