Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (105)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(105)
    • 5 Csillag(95)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/04/2021

    Boldog vásárlást, a gép még szebb élőben, mint a fotókon, jól csomagolt, ezért mentes a sérülések vagy karcolások, szerelési egyszerű és gyors, az egyetlen hiba a V, hogy csatlakozik a szárnyak, mert túl sok játék. A végeit ragasztószalaggal rögzítettem, majd megtöltöttem ragasztóval. Az akkumulátortartót úgy tervezték, hogy 3S 2200-at tartson, amely tökéletes CG-t ad. Még boldogabb, amikor kipróbáltam, számomra, hogy még mindig kezdő vagyok, azonnal könnyen repültem, jól kiegyensúlyozottan repültem, és még a landolás is egyszerű volt. És mi a helyzet a nagy repülővel, kis áron? „ajánlatra"

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Fantastic looking plane delivered in a week from the Australian warehouse. Nicely detailed large scale model with 1200mm wingspan. I got the PNP version and there will be very little assembly required. Stick the wings together, glue the tails control surfaces on and attach the control horns. The retracts look great and give another level of scale to the plane.Cant wait to get it up in the air. I just sat it together to take a photo and just need to fit the propeller. This was a great deal for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Aún no lo he volado, pero tiene un aspecto impresionante. ha llegado antes de lo previsto incluso. me encanta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    I am surprised by the good quality and the size. The plane is massive.The big wheels should go off well over grass. However I recommend buying a 40 AMP ESC and upgrading to 4S 1800-2200 mAh.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Csomag érkezett tökéletes állapotban 7 nap CZ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    A termék tökéletes állapotban érkezett, körülbelül egy hét

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2020

    Was double boxed so all was in good shape. The inside bottom edge had a slight scrunch on the very corner. I did the hot water trick on it & it regained its shape, but you do get the crocodile effect on on the foam. I may try a bit of silver spray paint. See if it is noticeable once assembled. Not powered it on yet, but all looks good so far. Just a pity you don't get a spare prop as I feel one mishap in landing will break a blade and a 4 blade that size may be hard to source? Should be a very quick build. Will take longer to set it up on the radio than to assemble. Looking forward to flying her.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Szép modell, nagyon részletes. Megvettem a készlet verziót, matrica már alkalmazott, felszerelés is...szeretem az akkumulátor fedelének felemeléséhez használt célkeresztet, nagyon jó epo minőség.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    A repülő látványos, jön teljesen kész szervók, motor, ESC és matricák. Skálázható első kerekei vannak és propellere, ami úgy néz ki, mint egy ventillátor. Őrültség kipróbálni. Teljesen ajánlott! és ez tartott 15 nap Spanyolország...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2020

    By the approximately 1/10 scale. Even a scar of a small rivet is a reproduced precise model. The movement of a dragging leg is also smooth. An enthusiast heart is tickled.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft28 271
    • Ft48 323
    • Ft35 182
    • Ft27 882
    • Ft99 577
    • Ft19 913
    • Ft109 535
    • Ft78 064
    • Ft47 918
    • Ft25 224
    • Ft18 223
    • Ft83 956
    • Ft55 098
    • Ft24 198
    • Ft33 190
    • Ft13 228
    • Ft37 150
    • Ft86 299