Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (693)
  • Kép (87)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(693)
    • 5 Csillag(609)
    • 4 Csillag(70)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/04/2021

    Αρκετά καλό προϊόν, ειδικά σε αυτήν την τιμή. Η ποιότητα του πλαστικού δεν είναι καλή, αλλά την δουλειά και όσα αναφέρει ότι κάνει, τα κάνει. Στην αρχή που το δοκίμασα χωρίς νερό δεν δούλευε, με το που έβρεξα τον αυχένα με νερό, δούλεψε κανονικά. Σαφώς, ευχαριστημένη από το προϊόν, δεν περίμενα να λειτουργεί έτσι!!!. Για Ελλάδα έκανε 10-15.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    Nagyon gyors küldetés 11 nap érkezett Görögországba. A csomagot valószínűleg a vámosok nyitották ki. Jó eszköz intenzív zsibbadás a masszázs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Most érkezett (korábban 7 nappal a vártnál). Miután elolvasta a kézikönyv teszteltem. Nagyon jól működik. Nagyon jó minőségű befejező. Javaslom, hogy szerepeljen egy kép, amely megmutatja azt a területet, ahol az elektródák rögzíthetők. Azt is, hogy milyen gélt kell alkalmazni a gél csíkokra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    I have order this product back in February 2021 but it didn't arrive by the expected date, so I contacted the seller and he asked me to wait a little bit longer, but it still hasn't arrived, so I contacted him again and he said that he will send me another one and to expect it to arrive by the 25th July. now I am pleased to say that it arrived well before the due date. WELL DONE SELLER. I Recommend the seller and the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Ez alapvetően egy TENS masszírozó, ami elektromos impulzusokat szolgáltat az idegeknek, hogy megnyugtassák őket. Kisebb méhnyak spondylosisban szenvedek, és nyakfájást tapasztalok, amikor hosszú órákat ülök egy laptopnál. Ez a masszírozó úgy tűnik, hogy enyhíti a fájdalmat és enyhíti a fájdalmat. Néhány dolog erről a masszírozóról: 1. Meg kell nedvesítenünk azt a területet a bőrön, ahol a párnák érintkeznek, különben égő érzést éreznek. Ez alapvetően a bőr vezetőképességének javítása, hogy az impulzusok az idegekbe utazzanak. 2. Nincs fűtési hatás érezhető, legalábbis az alsó beállítás - még nem próbáltam a magasabb beállítást. Ez nem hátrány, csak megfigyelés. 3. Mindig a legalacsonyabb beállítással kezdje, és felfelé haladjon. Nekem a második szint kényelmesnek tűnik. 4. Ez jön további két párna, hogy lehet elhelyezni máshol, mint például az alsó hát vagy a váll. Ezt még nem próbáltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Il prodotto è arrivato in tempi brevi (10 giorni dall'ordine) e con 15 giorni di anticipo sulla data prevista. La confezione è giunta integra, ovviamente ho solo verificato se funziona, ma ancora non ho effettuato massaggi. Mi riservo di completare la recensione dopo averlo utilizzato secondo le indicazioni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    egy jó kis termék könnyen használható pár akkumulátor és jó menni olcsó és hatékony nem a munkát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    perfeito chegou muito bem embalado. Ótimo produto.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Nem vagyok elégedett, mert a termék törés akkor nem védte a termék eredményeit minden oda-vissza ez sérült, nem szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Szállítás 1 héten belül, a termék a q kép szerint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 253
    • Ft24 216
    • Ft5 749
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft1 208
    • Ft3 024
    • Ft5 144
    • Ft3 842
    • Ft7 690
    • Ft2 083
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft5 219
    • Ft3 842
    • Ft4 541
    • Ft3 142
    • Ft8 777