Vásárlói vélemények

4.87 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (70)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(70)
    • 5 Csillag(62)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/01/2021

    Un excelente drone para dar el siguiente paso, es bastante robusto y potente, la camara a pesar de no ser la de un dji es buena, la fotografía es buena, la estabilidad del drone te inspira confianza, ojo a bajas altitudes le cuesta un poco mas trabajo mantenerse, recomiendo tener cuidado,,, a una altura superior aprox de 10 mts se mantiene sin problema alguno muy estable y preciso prácticamente vuela solo,, algo que me deja mucho que desear es su distancia de transmisión,, no he podido superar los 1300 metros efectivos,, talvez algúna configuración mal o que se yo, aun sigo probando,, en general estoy muy satisfecho con mi compra, llego México en 25 dias, un poco despues de lo habitual pero llego impecable.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Très bon rapport qualité prix. Le premier vol aux normes françaises s'est bien passé avec l'ajout d'une balise d'identification obligatoire. Des réglages complémentaires sont nécessaires et l'ajout de filtres pour le soleil en contre jour. Je n'ai pas encore testé toutes les fonctionnalités mais je suis confiant. Bravo pour la livraison rapide et le suivi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Nagyon boldog, végre megérkezett, és nagyon megéri. A berendezés a felső, őrült, hogy nem a teszt repülés, Köszönöm, Binga!!! Mindig a szállítmányról kérdezget. Super ajánlom a vásárlást.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    szuper csak ajánlani gyors logisztika, és minden tökéletes sorrendben ;) egyébként, látni fogjuk, ha minden működik töltés után ;) Alig várom, hogy bekapcsoljam és kipróbáljam.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    A drón nagyon tetszik, bár rendesen még nem volt alkalmam kipróbálni. 2 akkumulátorral rendeltem, de csak eggyel kaptam. Remélem visszakapom az akkumulátor árát vagy megkapom a másodikat postán.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    Доставка быстрая. Брал полный комплект. Продукт - оригинал. Полет отличный! Никаких пошлин не платил. Доставка из РФ.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    Drone Top!! pra mim é o melhor custo benefício do mercado! já fiz vários testes e o drone passou em todos com facilidade! já bati com o meu, só troquei as hélices e voltei a voar. esse é top! recomendo!! e pode levantar mesmo dando rajadas de vento que ele aguenta tranquilo!!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    transport went 10 days but the goods are in hand and working.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Gondolkodás és kétség nélkül elveheted. A drónok most indultak. Nem volt autópályadíj.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    a termék megfelel a leírásnak. Eltávolítottam egy csillagot, mert hiányzott egy extra töltő, amely a tárolózsákkal és 2 elemekkel kiválasztott csomagolásban szerepelt. 6j szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft184 733
    • Ft95 044
    • Ft51 415
    • Ft64 655
    • Ft40 023
    • Ft61 576
    • Ft7 694
    • Ft215 523
    • Ft60 960
    • Ft8 926
    • Ft72 475
    • Ft76 666
    • Ft80 819
    • Ft101 602
    • Ft12 005
    • Ft37 252
    • Ft12 005
    • Ft61 576