Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (198)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(198)
    • 5 Csillag(189)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/12/2020

    muy buen producto lo recomiendo mucho un buen dron bastante fuerte y resistente las experiencias de vuelo y grabación an sido buenas solo un detalle no se ni como ni cuando configurar el dron para actualizarlo ya que al intentar configurar los parámetros de la cámara siempre me pide actualizar ya vi videos en YouTube y la verdad no he podido hacerlo.. ya deberían de mandarlos actualizado ala última versión existente..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Az első vásárlás a Banjó és bevallom, nagyon elégedett vagyok a termék. Eljött ma a házamba, és még nem teszteltem. A visszaigazolás a fizetés a post, ez volt 7 nap és 6 nap, hogy elérje Brazíliában, összesen 13 nap. A hosszabb késedelem, amíg megkaptam a terméket, a posta Brazíliában volt, további 20 nap, összesen 33 nap várakozás. Szuper ajánljuk a „Bangjó"-t.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Arrivato in soli 7 giorni. spedizione incredibilmente veloce da magazzino Spagna. hidron è fantastico ben fatto è l'ultima produzione per come si vede dal copri gimbal di colore differente rispetto alla precedente e tanti altri piccoli accorgimenti. moto stabile in volo foto e video di qualità davvero interessanti per il prezzo di acquisto e poi ricordiamoci 4K 60 che solo pochi altri droni ben più costosi hanno

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    It arrived in 5 business days. Congratulations to Banggood staff! You just have to try it. I can't wait for the rain to stop! 5 munkanap alatt érkezett meg. Gratulálok a Banggood munkatársainak! Már csak ki kell próbálni. alig várom hogy elálljon az eső!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Товар получил!!!Спасибо!!!Доставка 25 дней!Пока не летал,но думаю всё будет нормально!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    A csomag 43 nap volt úton, rosszul kézbesítve... De az egészet és a csomagolást, amit a boltban vettél! Még nem teszteltem, 7 jég és hó van az udvaron...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    Nagyon jó drón, nem olcsó, 4k60fps képességek, kiváló minőségű bitráta, nagyon nehéz (majdnem 1kg), így legyen óvatos. Nagyon szép videó rögzített, az akkumulátor autonómiája lehet egy kicsit jobb, elérem max 25 perc repülés közben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    PRODUTO CHEGOU EM PERFEITO ESTADO, MUITO BEM EMBALADO. PREFEITO FUNCIONAMENTO. DEVIDO AOS TRAMITES DOS CORRERIOS O PEDIDO DEMOROU EXATOS 88 DIAS PARA CHEGAR EM MINHA RESIDÊNCIA.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Köszönöm, hogy a szolgáltatás a drón, megérkezett tökéletes állapotban minden rendben nagyon boldog végén! Hamarosan vásárol újra, és azt ajánlom, hogy mindenkinek az első vásárlás, és nagyon örülök, hogy a...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Bind between controller and drone is excellent. the FPV signal is strong. Flight very convincingly. Regarding photo and video yet I do not understand because the video does not play on the computer I think that the TF card not good. When I take a photo it is to write a short video. Gimball works excellently very smoothly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft85 482
    • Ft54 646
    • Ft25 642
    • Ft39 686
    • Ft50 485
    • Ft16 789
    • Ft8 576
    • Ft41 824
    • Ft50 421
    • Ft1 829
    • Ft5 187
    • Ft118 763
    • Ft5 966
    • Ft8 240
    • Ft15 262
    • Ft61 058
    • Ft27 474
    • Ft73 270