Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (190)
  • Kép (44)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(190)
    • 5 Csillag(181)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/12/2020

    muy buen producto lo recomiendo mucho un buen dron bastante fuerte y resistente las experiencias de vuelo y grabación an sido buenas solo un detalle no se ni como ni cuando configurar el dron para actualizarlo ya que al intentar configurar los parámetros de la cámara siempre me pide actualizar ya vi videos en YouTube y la verdad no he podido hacerlo.. ya deberían de mandarlos actualizado ala última versión existente..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    (EN) Quadrocopter as in the description. Got it safe and sound. I connected the phone to the quadcopter phone. He gave the command to start, the quadrocopter took off 1.5 meters and hovered. I gave the command to land, the quadrotor sat down. I repeated this procedure again. And instead of landing, the quadcopter jerked to the side and hit the wall :-( I think I closed the SMD capacitor,
    (RU) Квадрокоптер как в описании. Получил в целости и сохранности. Подключил телефон к квадрокоптеру телефон. Дал команду старт, квадрокоптер взлетел на 1,5 метра и завис. Дал команду посадка, квадракоптер сел. Повторил данную процедуру ещё раз. А квадрокоптер вместо посадки резко рванул в сторону и ударился об стену :-( Я думаю замкнул SMD конденсатор, что привело к неуправляемости устройства. Смотрите фотографию.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    Arrivato in soli 7 giorni. spedizione incredibilmente veloce da magazzino Spagna. hidron è fantastico ben fatto è l'ultima produzione per come si vede dal copri gimbal di colore differente rispetto alla precedente e tanti altri piccoli accorgimenti. moto stabile in volo foto e video di qualità davvero interessanti per il prezzo di acquisto e poi ricordiamoci 4K 60 che solo pochi altri droni ben più costosi hanno

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Az első vásárlás a Banjó és bevallom, nagyon elégedett vagyok a termék. Eljött ma a házamba, és még nem teszteltem. A visszaigazolás a fizetés a post, ez volt 7 nap és 6 nap, hogy elérje Brazíliában, összesen 13 nap. A hosszabb késedelem, amíg megkaptam a terméket, a posta Brazíliában volt, további 20 nap, összesen 33 nap várakozás. Szuper ajánljuk a „Bangjó"-t.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    It arrived in 5 business days. Congratulations to Banggood staff! You just have to try it. I can't wait for the rain to stop! 5 munkanap alatt érkezett meg. Gratulálok a Banggood munkatársainak! Már csak ki kell próbálni. alig várom hogy elálljon az eső!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Товар получил!!!Спасибо!!!Доставка 25 дней!Пока не летал,но думаю всё будет нормально!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    A csomag 43 nap volt úton, rosszul kézbesítve... De az egészet és a csomagolást, amit a boltban vettél! Még nem teszteltem, 7 jég és hó van az udvaron...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    Зино 2 пришёл за 5 дней, курьером. Коробка целая, повреждений нет, обновил и сделал тестовый полет, всем доволен! Единственное что до обновления приложения обрывалась связь на 6-7 метрах от дрона, после обновления проблема ушла

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    Nagyon jó drón, nem olcsó, 4k60fps képességek, kiváló minőségű bitráta, nagyon nehéz (majdnem 1kg), így legyen óvatos. Nagyon szép videó rögzített, az akkumulátor autonómiája lehet egy kicsit jobb, elérem max 25 perc repülés közben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    PRODUTO CHEGOU EM PERFEITO ESTADO, MUITO BEM EMBALADO. PREFEITO FUNCIONAMENTO. DEVIDO AOS TRAMITES DOS CORRERIOS O PEDIDO DEMOROU EXATOS 88 DIAS PARA CHEGAR EM MINHA RESIDÊNCIA.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft69 987
    • Ft130 878
    • Ft19 168
    • Ft60 858
    • Ft46 860
    • Ft48 686
    • Ft63 901
    • Ft11 865
    • Ft79 877
    • Ft42 600
    • Ft63 600
    • Ft75 772
    • Ft50 816
    • Ft73 459
    • Ft56 567
    • Ft54 772
    • Ft51 729
    • Ft213 010