Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/04/2021

    Egy minőségi olcsó esszencia. Lejárat dátuma 2024 januárjáig. Minden megjegyzést angolul, nem kell lefordítani egy szótárt a kínai:) Gyors szállítás nyomon követhető pályán.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2021

    A szérum hialuronsavval növeli a bőr rugalmasságát, gazdag tápanyagokban, helyreállítja a páratartalmat és megakadályozza a ráncokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    produto recebido corretamente, envio rápido, excelente logística da Banggood. só tenho cumprimentar a empresa. agora é testar e ver se o protetor é realmente bom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Сыровотка Ок. вроде действует, со временем посмотрим. Если покупать со скидкой то нормально)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Сыровотка действует хорошо, кожа на лице становится лучше.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Hyaluronic Acid Serum Moisturizing Essence Face Cream Acne Treatment Skin Care

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    I've won it in the Money Box Game. It's a great product, thanks!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2020

    My name is Azam Hussain, I am from India. banggood is good for its services and product. banggood is better in trust and has lived up to the service. I sincerely thank Bangood Shopping.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2019

    First i appreciate to banggod is successfully delivered our bio aqua product. and again i have no words for banggood. its awesome.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Kösz BG, ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 798
    • Ft7 050
    • Ft14 102
    • Ft4 580
    • Ft4 934
    • Ft3 019
    • Ft3 932
    • Ft5 285
    • Ft4 934
    • Ft3 874
    • Ft3 355
    • Ft39 492
    • Ft8 106
    • Ft2 101
    • Ft7 755
    • Ft11 632
    • Ft2 101
    • Ft1 279