Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (690)
  • Kép (168)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(690)
    • 5 Csillag(670)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/10/2020

    И так: Машина огонь. всё на высоте. Придраться не к чему. все сделано с гармонией и душой, это дезайн , сбит. Я конечно в первые покупаю такую вещь, но я как сам увлекаюсь моделизмом и довожу модели до совершенства, я понял ребят из iFligh. Чего только стоят пропеллеры это красота. Брал я без приемника. Буду сам подбирать аппаратуру что бы уж было очень приятно на нем летать. Если честно даже страшновато его запускать. ещё раз повторюсь это для меня шидевр, я конечно в первые вижу аппарат такого характера, и сравнивать не с чем , но опять таки для меня это просто круть. спасибо людям из iFligh ещё раз за красоту, буду надеяться что тон совершит свой первый полет. Спасибо большое прадавцу. Честно я рекомендую данную машину если вы хотите что-то вроде этого. А да дошел меньше недели со склада в России, если кто то из соотечественников смотрит , то можно брать.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Az új verzió Nazgul5 4s jön a Caddx Ratel 2 Csillagfény, a Succex-e v2 45A esc, új verzió F405, Albatross 3dbi antenna, matt fekete kivitelben vésettel a motor harangjaira, 600mw VTX, aranyozott USB port az F405-ön, rövidített, hogy illeszkedjen az MMCX adapter kábel, és nem is kap nekem a minőség javítása a 3d nyomtatott alkatrészek, ezek sima. Betafly 4.2 előtöltve és hangolva. Doboz tele finomságokkal (és vinil matricákkal) és egy bemutató, amely világszínvonalú! Vettem néhány ilyen a második kiadás, és ez a verzió messze a legjobb. Komolyan lenyűgözte ez az egész építmény a csomagolástól a négyes teljesítményig. Vásárolja meg ezt a verziót, vagy a V2 verziót a továbbfejlesztett kerettel - akárhogy is kap valami igazán tökéleteset, dobozon kívül!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Egy nagy helikopter a pénzéért. Teljesen elégedett vagyok a vásárlással! A PID csak túlárazott volt, a motorok felmelegedtek egy kicsit. A biztonság kedvéért, megtöltöttem lakkkal és tömítőanyaggal. Gyorsan és egyenletesen repül. A kamerával és az akkumulátorral 630 grammot kaptam. Tartsd a benzin 20%-át. Az akkumulátor 1500 mh a repülési idő körülbelül öt perc. Az aktuális érzékelő be van hangolva, és úgy tűnik, hogy helyes, de még akkor is, ha a motorok ki vannak kapcsolva az aktuális értékek ugrik 2-2,5A. Összességében - minden nagyszerű!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2020

    I am a beginner and this is my first quad. Took me some hours of research to get this think working. Once you figure it out it works perfectly. Runs fast on 4s. It comes without the camera mount that is shown on the photos so i had to print mine. The frame is durable , it survived many crashes without and damage. The included propellers are also very durable, if you crash they bent and can easily bent back by hand and still fly perfect. I am very happy with the purchase, highly recommended.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    La caja ha llegado rota, pero gracias al embalaje el Dron ha llegado bien. En la fotografía aparecía una funda para la cámara que si embargo no ha llegado en el envío. Aún así estoy contento pues se ve de construcción sólida y muy bien acabado. Trae 2 juegos de hélices y conexiones de recambio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    Ez a négyes helikopter király. Ez van, hogy az egyik legjobb foglalkozik az ár és a minőség az alkatrészek. A Caddx-Rate FPV kamera a legjobb kamera, amit valaha használtam. Kapok egy jó videojelet a VTX és antenna beállítva. Könnyű felállítani egy tisztességes gyári dallamot a dobozból. Olyan jó repülni, és a kedvenc udvarom, hogy kirepüljek a flottámból.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Livraison rapide depuis le dépôt Es vers France Mauvaise surprise à l’ouverture du sachet ... Les scellées de garantie sont déjà déchiré Je ne suis pas le seul à avoir ouvert ce paquet. Deuxième surprise, la prise batterie est dessoudée ( ou mal soudée....) Si tout est soudé comme cela ...... Troisième surprise sous bêta flight, rien n’est bien configuré notamment le sens de vol de la carte .... En tout cas, c’est loin d’être un prêt à voler !!!!! Pas content ☹️...... ( première déception sur Banggood )

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Végre megkaptam a régóta várt Nazgul 5-öt. Jó állapotban van, megkötöm és repülök vele. Még sosem láttam 5 centis drónt, és szerintem működni fog.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    I have watched so many reviews on YouTube and the feedback generally is super positive. I assure the build quality of this qwad is astonishing! Also good surprise it arrived with an IFlight albatross antenna and two silicone nonslip battery pads which is ace because every reviewer has said the original foam one was useless. I hope this is IFlight listening to their customer feedback and so far they are nailing it! Super qwad and built with pride. I couldn't be happier! I also can't believe the cost... To say the Eachine WIZARD X220S is the same cost the two qwads are chalk and cheese.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    Pretty good RTF drone, good chosen components and overall performance... easy access to electronics, and pretty awesome TPU parts, specially the receiver holder one.... few minutes ago I made the maiden fligh... and need more lipos to test it better (I ran out of lipos and I need to buy some 😬 😬 😂🤣 ) but the LiPo I flew was incredible good... good word iFlight 🤙🏼 love my Nazgul 5

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft51 784
    • Ft91 387
    • Ft50 877
    • Ft67 351
    • Ft91 143
    • Ft85 294
    • Ft56 293
    • Ft50 566
    • Ft114 063
    • Ft151 582
    • Ft49 960
    • Ft82 248
    • Ft90 138
    • Ft37 771
    • Ft160 724
    • Ft42 645
    • Ft29 242
    • Ft2 678