Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (129)
  • Kép (28)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(129)
    • 5 Csillag(127)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/01/2021

    Wow wow wow this quad is the INCREDIBLE my testing adding a GPS has got me upto 180kmph (around 113mph) I've added a betafpv smo 4k camera and just yesterday for no reason I upgraded to the iflight f7 controller and wow this went from INCREDIBLE to literally GOD LEVEL, I don't know how on earth its this good at this price point wow, genuinely wow. Check on YouTube for some videos (the link might change but here it is for now) https://youtu.be/xmWJhfx6h6o Check the other videos to see how out of this world it is with a f7 controller. Iflight hit me up, I don't wanna fly anything else, I'll be an ambassador :)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Egy gyönyörű drón! Az első ötöm, és a számom. Boldog vagyok, mint egy elefánt! Az alkatrészek minősége kiváló, a szerelvény jó, semmi sem karbantartó és minden biztos, hogy tartsa. A második repülés után bement a homokba az orrával, nagyon piszkos lett, de nem sérült meg! De a biztonság kedvéért, utána rendeltem egy csomag kelléket, mert az még mindig feláldozható termék. Repülési idő - 5 perc aktív üzemmódban, átlagosan 7 perc és 10 perc sima repülés közben (1300 mach akkumulátorral). A drónnak saját csipogója van, amit beállíthatunk a BetaFly-en keresztül. A mínuszok közül a nyikorgás nagyon csendes, a távoli már nem hallható.. Azon gondolkodom, hogy hozzáadok még egy GPS-t.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Tisztán és biztonságosan csomagolva. Kiváló minőségű alkatrészek és nagyon szép kivitelezés. Az utasítások érthetőek és a beállítás jól működött. Világos ajánlat a drón vásárlására.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Szép játék, 😉 2021-03-12 rendelés Új verzió: SucceX-e 45A V2, alaplemez új design és kicsit vékonyabb ---->PICS Menjünk a Holdra és tartsuk az AMC-t 😋

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Már megvolt a Nazgul az analóg kiadásban, és most átváltott a digitális kiadás. Ez az udvar elképesztő! A hangolás, hogy jön már elég jó. A szállítás 14 napig tartott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Package arrived faster than expected! - which is always good :D the Drone also flies amazingly, I crashed it a couple of times to wet grass and it still works, the props didn't even break. And once you get it to fly under control, its amazing. I can recommend this easily to anyone who wants to start flying.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    🚩 Drone értékesített a nem EU verzió ki az emberek, mint én, akik az EU rádió ellenőrzése szükséges, hogy menjen át egy "villanás" a vevő, hogy a 2 egybeesik. Kár egy BNF-nek, ha nem tökéletes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    10 nap múlva megkaptuk, minden megvan. A kwad területe nagyon jó minőségű, igazán elégedett a vásárlás ezen az áron, köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    A doboz súlyosan megsérült, de az áru normális. 20 nap alatt jött Moszkvába

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    perfekte Drohne ich habe noch ein GPS Modul verbaut damit ich etwas Sicherheit habe falls ich zu weit weg bin. Die Nazgul ist out of the Box top eingestellt und fliegt wirklich super

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft157 076
    • Ft143 490
    • Ft582 150
    • Ft117 933
    • Ft137 842
    • Ft70 217
    • Ft140 437
    • Ft51 899
    • Ft141 047
    • Ft147 315
    • Ft101 553
    • Ft35 412
    • Ft64 111
    • Ft117 933
    • Ft82 429
    • Ft149 510
    • Ft387 431
    • Ft6 695