Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (293)
  • Kép (72)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(293)
    • 5 Csillag(279)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/02/2022

    El drone llegó en perfecto estado, bien empacado y protegido. Llegó antes de la fecha esperada. Componentes de buena calidad por el precio que pagas. Tuve información sobre el producto en todo momento. Olvidé poner datos de entrega y en servicio al cliente me ayudaron mucho. Lo pedí para que llegara a mi casa en Colombia, apenas llegue a mi país actualizo las imágenes. Podré unas temporales mientras tanto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    Időben érkezett, megrendelt készlet CZ, minden probléma nélkül.Kiváló drón a freestílushoz, a propellerek is jók, bár a magasság magas, azt javaslom, hogy külön-külön vásárolja meg őket a 30/35-ös pályán. Időben érkeztem, a CZ raktárból rendeltem, nem probléma. Nagy free-stílusú drón, a mellékelt propellerek akkor is jók, ha magas hangmagassággal, azt javaslom, külön-külön vásárolja meg őket a 30/35-ös pályán.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2022

    This is the best value for money 5 inch drone. Quality perfect, tune very good, just finished test flight. Most people will prefer 6S, but I have only 4S drones and I am happy with the performance for hobby flying :-) iFlight is good choice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2022

    Εξαιρετικό! Πολύ προσεγμένη συσκευασία με κάποια έξτρα παρελκόμενα μέσα.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Repült 2 csomag, és azt tudom mondani, biztosan ez Kwad csodálatos! Az enyém a Xing E Pro motorokkal jött, amit nem említettek a leírásban. Nem panaszkodom. Nagy meglepetés volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2022

    excellent drone... depuis le temps que je voulais essayer son vol.. j'ai hâte . excellent emballage complet avec tpu

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2021

    Kiváló termék

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Minden szuper repül könnyű osztály Még mindig van ethix S5 rajta, hogy egy kicsit az FPV kép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2022

    Tökéletes vizuális állapotban érkezett, és minden úgy volt, ahogy leírták

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2022

    No words... the beast of air for start to fpv!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$269.00
    • US$452.19
    • US$227.99
    • US$325.00
    • US$105.99
    • US$159.99
    • US$545.99
    • US$103.99
    • US$23.99