Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (24)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/03/2021

    A drón szenzációs, az egyik legjobb mozi. Sok hatalommal rendelkezik, így nemcsak a filmes felvételekhez, hanem a gyorsúszáshoz is alkalmas. A zsírleszívásra várok, hogy lássam, mire képes valójában, mert már egy ideje 18650 li-ion akkumulátorral repülök. 100%-ig ajánlom ezt a drónt!

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    I ordered iflight Protek35 and charger hotrc 400, and as you can see, the plastic wrap was open when the package arrived at my house, and without any additional protection, this is a risk because the item can fall at any time, I hope banggood can pay attention to this problem, for the goods themselves I haven't tried it yet, I hope it works well. Thanks

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    A múltban nem voltam olyan lelkes a fény miatt. Addig is úgy tűnik, valódivá tették magukat. Még nem fejeztem be egy hosszú távú tesztet a Protek35, de legalább néhány járatot. A Protek35 valóban repül 1A, Helyesen sima és közvetlen, nincs sodródás a kanyarokban, és egyáltalán nincs szélérzékenység. Nagyon fontos, de = a betafly konfiguráton nézd meg pontosan, a hibabiztos gondatlanul programozott, és egyébként nem igazán törődött ott. A PIDS és a KÖRÖK azonban tökéletesen megfelel az én igényeimnek. További kritika = az alsó LED és a hátsó LED párhuzamosan van csatlakoztatva. Így nem lehet az alsó és a két hátsó LED-et külön váltani, amit nagy kárnak találok, és jobban is megoldhattak volna. Nem mondhatok semmit a kameráról és a Vtx-ről, mert a Caddx 2.1mm-es V4-et használtam az 1.8mm-es Foxeer ragadozó v4 ellen, és a TBS egyesíti a pro V3-at az első repülés előtt. Következtetés: technikailag bővíthető, néhány kisebb hiba, ráadásul a repülési idő 8 perc irreális. Kezelem az új CNN Black sorozat előmelegített és a HRO 9 csak 4 perc. Nagyon jó a repülésben, kicsit csendes, mint egy klasszikus mozi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Jó kékvérű, stabil és magabiztos, nehéz a фристайла, 6-oshoz, ha meg akarod sütni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    A Protek35 egy fantasztikus kvad a dobozból. Csak figyeljen oda, amikor az USB-kábelt a 90°-os portba dugja be, mert letépheti az FC USB-portját. Erőteljes négyes, nem olyan fürge, mint egy 5 centis gyorsúszás, de még mindig a Cin-hoop osztály előtt van!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    All good. Maiden flight successfully completed (https://youtu.be/HTv51GScyj8). This is my second quad alert the Tinyhawk 2. Flight time with a 1300mAh Lipo and a GoPro is close to 5 Mins. (+ 1 Min without GoPro). Unfortunately on my 2nd flight I had a little crash that broke a guardian one side. Nothing serious but I guess this will be a weak point. Replacement parts are ordered.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Imádom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Just came in, everything seems fine. Haven't tested it yet. Packaging is nice. Delivery was fast but had to pay ~100$ additional DHL expenses and customs tax.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Nagyon jó építésű, nagyon ideges felső ✌️✌️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2021

    jó minőségű drón

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft79 086
    • Ft90 384
    • Ft43 844
    • Ft48 384
    • Ft66 811
    • Ft45 582
    • Ft93 789
    • Ft136 030
    • Ft335 460
    • Ft57 068
    • Ft80 035
    • Ft77 549
    • Ft84 358
    • Ft53 627
    • Ft207 195
    • Ft79 086
    • Ft382 338
    • Ft2 468