Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(62)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/08/2021

    Pont úgy, ahogy kiadták. A Dron jó állapotban érkezett, és nagyon jól csomagolva. 16 napba telt megérkezni Chilébe (amikor a vámosok megálltak), és még 8 napba telt, hogy a várakozás és a vámadó fizetése után elérjem a kezemet. Most ismerkedj meg, készülj fel és repülj! Köszönöm szépen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Очень качественная сборка! Упаковка совсем не имела защиты и была немного повреждена в пути.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2021

    A drón gyorsan megérkezett, sérülés nélkül. Jó munka az ügyfelekkel, elégedett a vásárlással, míg a teszt vár DJI szemüveget.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Nagy HD drón GPS x free stílusban nagyon jól készített és tartós keret 6 hüvelykes karokkal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2022

    Nagyon örülök neki. Én vásárolnék újra bármikor 👍🏼

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2022

    Egy fantasztikus és szép négyes!!!! Nagy munka Ifkönnyű és Köszönöm, hogy nagyon köszönöm, hogy így van!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2021

    Kiváló, az első digitális négyem, a GPS mentés nagyszerűen működik, ne feledd, a fojtószelep 75 százalékra van skálázva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Csodálatos drón és nagyon jól felszerelt. Még nem repültem vele, de ő egy vadállat! Bármilyen szintű pilótát ajánlana.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    SIM = 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    Finally managed to get out to try the iflight xl5 HD after the constant rain since I received it! 😏 The one good thing about the rain it gave me chance to set up the drone via betaflight. Coming from building my own freestyle drones it's simple to setup using Betaflight. The one setting to note I did change is the "GPS rescue allow arming without fix" just to enable myself to arm if I don't have any fixed satellites. All tested on the bench and everything worked flawlessly. The drone looks gorgeous and it's build quality is excellent. Iflight have done a great job here 👍 The reason I opted for a RTF is because I just don't have the time to build anymore and I had just purchased a set of DJI goggles, so glad I went with this RTF. I did have some concerns after I had bought the xl5 HD (read some other reviews) about the weight of the quad but these disappeared after my first couple of packs it's perfect for my style of flying (cinematic and a tiny bit of freestyle) and it's been set up great by Iflight. GPS rescue worked first time with no issues and satellites are picked up quickly. Overall Iflight have done an amazing job with this quad and if I am honest this RTF has suprised myself with how good it is. I am now hovering over the pre-order button for the protek 35 unless Iflight/banggood wants to give me one to review 😂 For me this is certainly a 9 out of 10.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$449.99
    • US$349.99
    • US$149.99
    • US$549.74
    • US$365.99
    • US$1,217.99
    • US$634.50
    • US$482.52
    • US$329.99
    • US$475.99
    • US$310.22
    • US$459.99
    • US$249.99
    • US$130.19
    • US$274.99
    • US$314.99
    • US$499.99
    • US$1,241.09