Vásárlói vélemények

4.76 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (176)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(176)
    • 5 Csillag(149)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/01/2019

    Pedido el 18/12/2018 y recibido el 08/01/2019 España debido a una rotura de stock en otro producto pedido. Buen producto realiza su cometido... probado en mi coche tiene un pequeñisimo juego que hace que se reinicie (seat ibiza 2008) video: https://youtu.be/dwspE5HCodA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2017

    Ürünü alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Kablosuz özelliği oldukça kullanışlı, sesi direkt alıyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2019

    The sound is actually very good, which is surprising for such a cheap device. Very easy to use too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Only once I tested yet but it's work well. Bluetooth connection was fast and easy to use the USB player

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2019

    Wow! I'm impressed - not only by the low price (about 10€) but the audio quality as well as ease of operation. Just plug it in, pair and you're ready to go in under a minute. Awesome, thanks! : D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2018

    This product is excellent, a little slower shipping.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2019

    chegou rápido, obrigado! recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2019

    Very good. Value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2019

    I recieved now the item, I will it on my car later

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2018

    Good ... music play in Phone Hraje Tak Jako RADIO Hudba z CD Je LEPšI ...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft10,857
    • Ft5,766
    • Ft5,088
    • Ft8,481
    • Ft4,069
    • Ft6,723
    • Ft11,536
    • Ft13,911
    • Ft12,893
    • Ft5,427
    • Ft4,748
    • Ft13,232
    • Ft8,821
    • Ft6,445
    • Ft3,631
    • Ft7,093
    • Ft5,427
    • Ft7,803