Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2647)
  • Kép (429)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2647)
    • 5 Csillag(2523)
    • 4 Csillag(115)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/04/2019

    Собран хорошо, немного не вытягивает заявленные характеристики. Максимум 5,3А на 13,3В вытянул с него, что составляет 70,5 ватт. Максимум заявлен 75 ватт. Доставка отличная, прямо на дом курьером. Своих денег явно стоит.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    Van egy töltetem. Megrendeltem szeptember 17-én, október 31-én érkeztem meg 778 rubelt vettem. A csomagdoboz egy csomagban, a doboz kissé menta, de a töltő egész. Első látásra, a megjelenés, ez készült minőségileg. A fejadag jó, tiszta, nyom nélkül. Még nem tudom ellenőrizni, hogy működik-e, de életjeleket látok, ha be van dugva. Eddig boldog vagyok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2018

    It's OK. When it does pulse repair you can hear sound from the charger pulsing. Voltage goes around 15V, I don't know if it is good or bad, I mean too high but I trust those chargers that they are doing their job as they have to do. When battery is full, voltage goes between 13V and 13.8V which I know is OK. Since this is not my first time order, on this one display is little bit pale.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2020

    Dobio sam uređaj ali je bila polomljena plastika verovatno u toku transporta. Da je stavljen u neku pucketavu foliju ili u bilo šta drugo verovatno nebi došlo do toga. Sastavio sam ga i pokrenuo na akumulatoru od 44ah koji je pao na 2V i za nekih 7-8 sati ga je napunio. Imam još jedan mali od 9ah koji stoji na 4V pa ću da vidim ima li nešto od njih ili ne. Sve u svemu uređaj radi, ventilator je non stop uključen i čuje se malo nije strašno. Pokazuje amperažu sa kojom puni, temperaturu i voltažu kao i grafički blica napunjenost 20%-40%-60%-80%-100%.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2021

    # Gyors áttekintés #.....! Enusic 12V 6A akkumulátor töltő!... Nagyon ajánlott, jó termék egy jó áron, Nagyon hasznos akkumulátorok töltésére. Teljesen automatikus, a legtöbb 12V akkumulátor töltése, kapacitás 4AH - 100AH. A töltési áramot, az akkumulátor feszültségét és az akkumulátor hőmérsékletét mutatja. Impulzus javítása és visszaállítása lemerült és szulfátos elemek. Egy meg kell vásárolni termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LeoVIP1
    BR
    08/08/2019

    Funcionando Perfeitamente!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2019

    very good charger...all protections work very well... excellent product for this price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    GOSTEI MUITO DO PRODUTO CHEGOU RAPIDO TUDO PERFEITO RECOMENDO ESSE PRODUTO APROVADO

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2019

    Muito bom e a entrega foi muito rápida

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    Good product for this money...my recommendation

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$27.71
    • US$37.94
    • US$30.02
    • US$31.17
    • US$40.99
    • US$30.02
    • US$31.17
    • US$13.85
    • US$37.94
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$50.59
    • US$10.99
    • US$25.99
    • US$33.99
    • US$9.23