Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3747)
  • Kép (932)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3747)
    • 5 Csillag(3497)
    • 4 Csillag(208)
    • 3 Csillag(34)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/05/2021

    Oi, arrived in perfect condition. I am a girl and I installed it myself after one week of hard works (especially wires connection) "(- . -)" I like this screen because it "looks" simple to use but time and use will tell in the future. I give 4/5 stars because there is no "user guide" to install, only a booklet to understand some "limited" functions. If you really want to connect wires, you need to know how your car is made, radio connectors, which slots are used etc. Also, on certain car models, you need to make manually adjustments to make it fit in the frame, but from there, you must use your head and being very creative. That was very hard to install but it was also fun. I am happy that I have succeed alone "(^ . ^)" If a girl can do it, I think others can do it too "(ღ˘ ⌣ ˘ღ)"... Pictures : 01. The content (excluding metal frame and rectangle plastic frame) 02. Be sure to know which wires are used (this one is Ford Fusion 2007) 03. Make some adjustments 04. Add some finition (my frame was too big so I made a frame with cereal cardboard (x3)) 05. I painted the cardboard in black 06. I put on the original plastic frame and let it dryed (to keep the form) 07. The result of the frame 08. A zoom of the finition 09. Final installation result I wanted to show more and when its ON but I am already using 9/9 image slots but it works great, no shame to say it "(^ . ^)"

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    φοβερή οθόνη με πολλές λειτουργίες και κάμερα οπισθοπορειας . την έχω 15 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και για να είμαι ασφαλής πήρα και μια 2η να την έχω μήπως χαλάσει. Πάντως τη συνιστώ έχω πάρει 4 οθόνες και για φίλους

    Hozzászólások (27)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Vettem, 11/11 nap és szállították 11/119/19 Kézbesítve ma 03/12 Nem adóztak, és szuper gyors szállítás!! A GPS és a YouTube a Bluetoth csendesen forog, még nem használt más alkalmazást. Itt Brazíliában meg kell vásárolni a keret pro az autó, antenna adapter és az ostor iso 16 módon. Azok számára, akik keveset akarnak költeni, érdemes megvenni ezt a multimédiát.

    Hozzászólások (17)
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    Nagyon gyorsan érkezett, vásárolt nap 7/10 megérkezett hj nap 22/10. Nagyon jól csomagolt, jött az összes kábel és tartozék, beleértve a hátsó kamera és a kézi angol nyelven. Csináltam egy kispadi tesztet, és minden rendben, szóval megkérek egy profit, hogy szerelje be a kocsimat, ami arra az esetre, ha egy fiesta kő lenne.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    DOBRY DEN KUPIL SOM TENTO PRODUKT A MAM S NIM PROBLEM ZAMRZOL A PO STLACENI RESET TLACIDLA NASTAL CIERNY MONITOR NEDA SA POUZIVAT POSLAL SOM REKLAMACIU DO BANGGOOD A ZATIAL MY NIKTO NEODPOVEDAL NIE SOM SPOKOJNY AKO SA TU SPRAVAJU K ZAKAZNIKOM PRESLO UZ 7 DNI A NIK SA NEOZVAL MAL SOM RADIO 1 MESIAC A PRESTALO FUNGOVAT VIE MY DAKTO POMOCT DAKUJEM

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    A múlt hónapban vettem egy kamerát és vámvisszatérítési biztosítást 586 TL-re, de mára már csak 500 TL-re csökkent 2021 januárjában. Azt tanácsolom, hogy nem éri meg a vatera-veszteséget egy meglepetés vámadóval. Adóvisszatérítés lesz, így az lesz a legjobb, ha bekapja magát

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    A termék tökéletesen működött, még már telepítve van az autómban. Képes voltam használni az összes funkcióját könnyen, a zenehallgatástól, a hátsó kamera csatlakoztatásától, az internettől, az alkalmazások telepítésétől. A multimédiás hardver nem olyan erős, így van egy bizonyos lassúság bizonyos időkben fut az android, de semmi, ami csökkenti a minőséget a készülék. A lehető legjobb költség-haszon. Mindenkinek ajánlom!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    A entrega foi relâmpago! Em menos de 20 dias recebi o produto no Ceará-Brasil. O aparelho possui uma moldura "extra" no acabamento do aparelho(fotos em anexo), e isso dificultou muito a instalação no carro, havendo necessidade de uma adaptação muito "invasiva" no painel do carro e no próprio aparelho (nem todos estão dispostos à fazer isso no carro). O sistema é bom, porém 1GB de RAM não contribui pra fluidez do Android, infelizmente. Mas o uso de apps de música e YT são bons, poderia ser melhor (se está acostumado com boa fluidez de smartphone, vc irá estranhar) A qualidade da tela, cores e resolução é sua principal qualidade, excelente!!! A câmera de ré é boa no dia, ruim à noite, os Leds não ajudam muito. Pelo preço (aproximadamente R$370,00), recomendo a compra. Se tiver possibilidade de adquirir algum com maior quatidade de memória RAM, será um diferencial! Qualidade de áudio ficou EXCELENTE! Ford KA 2011 +Modulo Ts400x4 +kit 2 vias Hurricane QR6.2 +Subwoofer 8" LG 150 RMS

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    First item arrived DOA, maybe due to hard transportation. Banggood sent me a replacement device which works fine and is really good valye for money. Audio quality is fine too. Does all it needs to do. Bluetooth is not working currently, but I am sure we will sort it out with Banggood customer service.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Ez egy jó vétel, hogy az ár, de természetesen nem túlzott elvárásokat. Jó wifi és GPS érzékenység megfelelő. A hatótávolsága nem túl nagy, de elég az autóban. A rádió lehet érzékenyebb, kell egy jó antenna. Képernyő fényereje és élessége tökéletes, színek is jó. Hátrány: nincs fizikai vezérlő gombok, nincs előlap USB port vagy SD kártya nyílás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft46 246
    • Ft39 170
    • Ft46 246
    • Ft44 868
    • Ft59 825
    • Ft77 696
    • Ft140 594
    • Ft52 345
    • Ft182 684
    • Ft87 244
    • Ft105 763
    • Ft83 677
    • Ft30 830
    • Ft40 388
    • Ft27 746
    • Ft138 744
    • Ft27 746
    • Ft29 134