Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (275)
  • Kép (50)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(275)
    • 5 Csillag(258)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/03/2020

    I purchased this Lancol Micro 200 Pro battery tester so I can keep an eye on the health of my car and motorcycle batteries. This tester seems to give consistent results when doing test back to back. I took one of my cars to a local service center to have them test the battery, then I tested using the Lancol and we got pretty close to the same readings. The cables and clamps are very good quality. My YouTube video review can be seen here... https://www.youtube.com/watch?v=BB-PMcbDoL0

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Tökéletesen működik. Sok autóban teszteltem. (Opel Corsa 1.3D 2015, Renault Clio 1.5D 2016, Suzuki Grand Vitara 2002 katalizátor nélkül és Alfa 16 sok problémával). Könnyedén törölheted a kódokat, amiket látsz. Ön is látni valós idejű tényeket az autó vezetés közben (a Clio 32 különböző paraméterek!), mint például a valós víz hőmérséklete, dízel szivattyú nyomása (több mint 1200 bar) lamda érzékelő hőmérséklet és így tovább. Határozottan megéri a pénzt.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2022

    Ez egy kiváló eszköz. igazán lenyűgözte a minőség és a következetes mérés. nagyon széles akkumulátorok ellenőrzése... mind a motorkerékpár, mind az autók... és még nagyobb akkumulátorok is tesztelhetők.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2022

    Kiváló termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    What's the situation worth very well from a thank you score

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    Elég pontosnak tűnik. Összehasonlítottam a mért értéket egy UNI-T multiméterrel. Eddig minden rendben. Még egy kicsit ki kell próbálnom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2022

    Ürün anlatıldığı gibi, işini gayet iyi yapıyor, memnun kaldım, tavsiye ederim.Kargo direct mail ile gümrüğe takılmadan tam 10 günde geldi, Türkiye ye giriş yaptıktan sonra dağıtımı Aras Kargo yapıyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    Really good battery tester and strong quality Thanks for fast delivery اچھی کوالٹی اور ٹھیک رزلٹ دیتا ہے اتنی جلدی ڈیلوری کرنے کا شکریہ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • gilmarj
    BR
    30/09/2020

    Kiváló és minőségi termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    A készülék jó tulajdonságokkal és jó teljesítményt nyújt, nagyon hasznos. Elég gyorsan megérkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$14.99
    • US$31.99
    • US$10.49
    • US$31.99
    • US$78.99
    • US$18.47
    • US$44.49
    • US$43.25
    • US$99.32