Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (208)
  • Kép (33)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(208)
    • 5 Csillag(180)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/02/2022

    Arrivato ieri e oggi l'ho installato sulla mia Africa Twin. E' un ottimo prodotto, la pressione e la temperatura sono praticamente istantanee. Il display è ben visibile anche di giorno. Attenzione a non avvitare completamente la vite per evitare di sforzare sullo strumento e utilizzare il dado con la gomma per fissare bene il display. I pulsanti vanno premuti a fondo fino a che non si sente un clic. Unico punto debole la chiave per stringere il dado che blocca i sensori sulle valvole. Unico punto da tre stelle è il dado che è troppo sottile e la chiave si sfila facilmente. Non sono sicuro ma se non utilizzato dopo qualche minuto va in standby, se poi sente le vibrazioni si riattiva. Ero dubbioso sul display ma anche con la pellicola i numeri si vedono molto bene. Il display è della dimensione ideale e conviene toglierlo se si lascia la moto incustodita, ci vogliono 3 secondi e nella tasca non ingombra. Conviene sempre portarsi la chiave nel bauletto per smontare i sensori in caso di gomme sgonfie. Sono davvero entusiasta del prodotto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2022

    Jó termék. Ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2022

    Tartalom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2022

    kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2020

    Fantasztikus termék tökéletesen működik, és nagyon pontos, összehasonlítottam más nyomásmérőkkel az értékek alapvetően egybeesnek.Tegyük úgy, hogy ez egy kötelező kiegészítő a Honda Afrika iker számára, amelyhez a bartubeless módosítást végeztem el a légkamrából. Mivel ezzel a módosítással az első abroncs nyomását ellenőrzés alatt kell tartani, ez alapvető tartozék.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    Reçu très rapidement très bien emballé le seul bémol pour ce produit ce sont les bouchons de valve que je trouve un peu gros,mais il faut bien que le système de transmission des data rentre dedans. Pour le reste je n'ai pas pu tester sur la moto pour le moment, je ne peux donc jugé du bon fonctionnement, ni de la véracité des données recueillies sur l'afficheur.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2020

    A képernyő a hátsó kerék hőmérsékletét és légnyomásának mérését mutatja, nem érzékeli a nyomásváltozásokat, ha több levegőt vesz ki vagy helyez a kerékbe, nem észleli azt. Mi lehet a probléma? Meg kell változtatnunk a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2019

    very nice

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2020

    Nice monitoring system. Easy to install. Had to put new batteries in the sender units but works well on my 650 Ninja. Screen resolution could be improved but Ok for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    A kocsimon már bizonyított a rendszer. Most kiderül a motoromon is olyan jó lesz-e.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$5.89
    • US$23.99
    • US$19.62
    • US$10.34
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$10.99
    • US$9.70
    • US$399.99
    • US$21.99
    • US$28.99
    • US$19.62
    • US$36.88
    • US$51.99
    • US$12.69
    • US$12.59
    • US$16.79
    • US$13.79