Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (669)
  • Kép (85)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(669)
    • 5 Csillag(618)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2019

    The charger was delivered in excellent conditionIt traveled from China to TexasWithout any issues.Actually unit itself feels very sturdy, As advertise this charger is compatible with S2 and S3 batteries.If you're in the market for something simple yet effective I would definitely recommend this product!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Egy nagyon jó Lipo akkumulátor töltő az árért! Kipróbáltam, és úgy működik, ahogy vártuk... Egyszerű, nem a gyorsabb töltés, de ez nem a munka!!! Ügyeljen arra, hogy a töltőn keletkezett hő a töltés során, így ne tegye a Lipo akkumulátort egymás mellé a töltővel. A termék tökéletes állapotban érkezett egy EU-dugóval együtt. Szállítási és szállítási idők voltak nagyon gyors, mint általában, amikor vásárolok a... Elégedett vagy!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    A good lipo charger for the price! I was new to the Rc Car hobby so I needed a cheap charger so I went for this, So far I have had no problems. I would highly recommend!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Nagyon könnyű és Eu adapterrel. Szállítás nagyon gyors, kevesebb, mint egy hét érkezik Svédországba

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    helyes termék, gyors szállítás. szintén egy e-dugóval.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    termék megfelelően csomagolt, tiszta és jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    Good Product. Very Light (plastic quality isn't exceptional). Tested with 2200mAh 3S 30C Batterie Lipo XT60.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    jött nagyon gyors jó termék xxx

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Kiváló és nagyon könnyen használható. Időbe telik, de az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve. Gyors szállítás és a BAM mindig A1

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    kevesebb, mint egy hét, hogy az Egyesült Királyságban, és ez egy még nem tesztelt, de úgy tűnik, egy jó minőségű töltő az ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 580
    • Ft7 324
    • Ft9 516
    • Ft10 377
    • Ft7 019
    • Ft7 755
    • Ft17 705
    • Ft6 695
    • Ft14 453
    • Ft10 222
    • Ft10 576
    • Ft36 329
    • Ft2 818
    • Ft24 116
    • Ft24 925
    • Ft10 576
    • Ft11 528
    • Ft20 147