Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/07/2019

    1,75

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    Vettem sok kis ingek ezen az oldalon, amelynek márka INCERUN és őszintén szólva nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2018

    This shirt I received was too small. I ordered 3XL, the tag on it said 3XL, but I could barely get it on.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • nikolay
    RU
    11/08/2020

    ХОРОШАЯ РУБАШКА az ilyen napokért, ПРОДАВЦУ.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2019

    The size of this shirt is smaler than stated. I ordered an XL and the product is marked as XL, but the size is a normal Large.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Velmi lehký materiál, což je pro velmi horké letní dny naprosto ideální. Líbí se okolí. Plně doporučuji.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2019

    El producto llegó bien, solo que el color en la pagina es más claro y cuando llego se ve diferente. Es más oscuro

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2019

    Ist ein bisschen klein für XL und der Stoff mir persönlich zu durchsichtig. Aber sonst OK.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Vince72
    IT
    25/07/2018

    Good price in relation with the quality of the product, but the fabric is very delicate and is easily torn!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 986
    • Ft8 827
    • Ft10 665
    • Ft8 827
    • Ft9 194
    • Ft6 225
    • Ft6 352
    • Ft8 458
    • Ft11 401
    • Ft6 250
    • Ft10 665
    • Ft10 031
    • Ft7 356
    • Ft7 690
    • Ft11 035
    • Ft9 194
    • Ft8 827
    • Ft12 137