Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (254)
  • Kép (39)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(254)
    • 5 Csillag(233)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2021

    Kiváló kis D8 vevő, és nem szórakozik a villogó szoftver stb. Ez működik egyenesen a dobozból!!! Szuper nagy hatótávolságú vétel. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Flysky egyik legjobb elkapója.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Ottimo vamolto bene

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Szép tisztességes vevőkészülékek az árért. Jó tartományban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Works excellent. Have flown over 300m away.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    15 days delivery to Croatia, as described, recommand. 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • LeoVIP3
    BR
    27/10/2018

    Utilizo esse receptor com o fs-i6, fiz upgrade de software para 14 Canais, o alcance e muito bom, ele e bem compacto (ótimo para micro drones), rssi funciona bem e é bastante fácil de bindar. o único problema que tive com ele foi no botão de bind, ele simplesmente nao funcionou, tive que fazer a ligação direta com uma pinça bem fina, mas assim que entrou em bind mode tudo funcionou bem. tutorial de upgrade no FS-i6 para 14 canais: https://youtu.be/jBDo7vVBM0Y

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2018

    Приемник мелкий, влезет куда угодно. Без проблем забиндился на Flysky FS-i6, выдает RSSI, который можно вывести на OSD, отлично. В комплекте есть термоусадка - мелочь, а приятно.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2019

    I need it to put it on a drone where I have little space. I change the FS-A8S with this one that has RSSI, we'll see how it works. -------------------------------------------------- Mi serve per metterla su un drone in cui ho poco spazio. Cambio la FS-A8S con questa che ha RSSI, vedremo come funziona.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2018

    Very easy to setup. Easiest way to get RSSI from your flysky system to your OSD. This became my only to go reciever for flysky. ange is Good. No unpredicted failsafes. Works perfect on 4s. Smaller then x6b. A must have for a flyskyer. Strongly recommended. Here is a DVR video I've redorded, OSD RSSI in action: https://www.youtube.com/watch?v=1gV6CONcA3E

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 722
    • Ft2 571
    • Ft4 138
    • Ft55 190
    • Ft5 148
    • Ft6 250
    • Ft9 554
    • Ft5 884
    • Ft15 925
    • Ft49 300
    • Ft17 199
    • Ft2 004
    • Ft1 908
    • Ft3 007
    • Ft25 481
    • Ft5 008
    • Ft6 368
    • Ft8 458