Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (906)
  • Kép (123)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(906)
    • 5 Csillag(859)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/08/2021

    Jó építési minőség és jól működik. Frissítve a Flash-multi keresztül usb, majd tedd a hátsó az én Frsky X10s adó és összekötő az én kis xk110 heli több mint soros kapcsolat segítségével futuba SFHSS rádió protokollt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    érkezett nagyon gyorsan és jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2022

    Jól működött, de frissíteni kellett a szoftvert, hogy nekem működött.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2022

    Jól működik, jól meg kell állítani a menüt egyfajta modul és...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2022

    Még nem tudom megpróbálni, de rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Really nice multi protocol unit. Flashing it was difficult, I wasn’t able to flash it directly from my Taranis X9D 2019. Instead, plug it in to a computer, install drivers using Zadig and use software called Multi Flash. After firmware update it’s working great! I was able to bind my helis and FlySky receivers.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2017

    I just had to have the IRX4+ after having owned the IRX4 for several months . I only have the Flysky 9x with stock factory firmware that the IRX4+ can plug into . And it does plug in with no issues . The IRX4+ case has been changed / upgraded to allow insertion into the back of the 9x ( Flysky ) . I was easily able to bind the 9x to my JJRC H36 and have a quick fly . I then put the IRX4+ in my Taranis Q x7 and flew the JJRC H36 again . If you are looking for a multi protocol module for your 9x / 9XR / 9XR pro and you dont want to flash the firmware . Then the IRX4+ is the module you want .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • Arnonos
    FR
    15/05/2021

    A Qx7S-ben működik. Frissíteni kell a modult, és minden tökéletesen működik. Ezért lehetőség van a protokoll kiválasztására és közvetlenül a rádión keresztül történő kötésre anélkül, hogy a kapcsolót hátul kell manipulálni. Csak hagyd a magas pozícióban. Nagyon gyors szállítás Franciaországban. Nagyon köszönöm, hogy eljött. Csodálatosan működik a Qx7S-ben. Frissíteni kell a modult, és minden jól működik. Ezért lehetőség van a protokoll kiválasztására és közvetlenül a rádión keresztül történő kötésre anélkül, hogy a kapcsolót hátul kell manipulálni. Csak a magas pozícióban kell hagynod. Nagyon gyors szállítás Franciaországban. Köszönöm szépen, Bangjó

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • Arnoldo
    DE
    21/12/2017

    This is the best multiprotocol module for my Taranis Q X7 or X9D plus SE. For Taranis is the PPM yellow switch not necessery. The best function is using the protocols over the menu on the taranis. Watch I missing is the not working USB port. For the first you need to flashing a bootloader with FTDI serial module to get working the USB. Banggood - please install for the next IRX4 release a bootloader for using the USB port. Here my HowTo Video for install bootloader for USB (EN subtitles): https://youtu.be/qKsoTQQfy_4 You can get a FTDI adapter here: https://www.banggood.com/FT232RL-FTDI-USB-To-TTL-Serial-Converter-Adapter-Module-For-Arduino-p-917226.html?p=Z626141688898201505V

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2018

    Hab von Spektrum auf Taranis umgestellt, aber noch einen Eachine E010S mit integriertem DSM-Empfänger sowie diverse SchiffsModelle mit DSM(X)-Empfänger, die ich nicht alle umrüsten will (vorerst nur die RaceCopter). Da war das iRangeX IRX4 Plus genau das Richtige für mich😎 Hab es im PPM als auch MULT Modus getestet & funktioniert beides einfach. Bei PPM muss der Drehschalter auf das gewünschte Protokoll (bei mir 7 für DSM) und es muss mit gedrücktem BIND-Taster am Modul & einschalten der Taranis gebunden werden. Letztlich ist der MULT Modus aber besser (Drehschalter auf 0), weil das Protokoll in der Taranis für jedes Modell anders eingestellt werden kann und auch über die Taranis gebunden wird👍🏽 Geht alles einfach, wenn man das richtige Protokoll zu seinem Modell-Empfänger ausgewählt hat. Klasse Modul zum sehr fairen Preis❗️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$57.49
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$279.99
    • US$128.19
    • US$49.65
    • US$31.17
    • US$15.99
    • US$69.29
    • US$152.99
    • US$102.99
    • US$89.99
    • US$219.99
    • US$113.99
    • US$189.99
    • US$195.99
    • US$28.74