Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (904)
  • Kép (123)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(904)
    • 5 Csillag(857)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/08/2021

    Jó építési minőség és jól működik. Frissítve a Flash-multi keresztül usb, majd tedd a hátsó az én Frsky X10s adó és összekötő az én kis xk110 heli több mint soros kapcsolat segítségével futuba SFHSS rádió protokollt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    érkezett nagyon gyorsan és jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2022

    Jól működött, de frissíteni kellett a szoftvert, hogy nekem működött.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2022

    Jól működik, jól meg kell állítani a menüt egyfajta modul és...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Megérkeztem az összes beállított időben most csak telepíteni a rádió és repülni nagy hatótávolságú

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2022

    Még nem tudom megpróbálni, de rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Még nem tudtam kipróbálni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Really nice multi protocol unit. Flashing it was difficult, I wasn’t able to flash it directly from my Taranis X9D 2019. Instead, plug it in to a computer, install drivers using Zadig and use software called Multi Flash. After firmware update it’s working great! I was able to bind my helis and FlySky receivers.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2017

    I just had to have the IRX4+ after having owned the IRX4 for several months . I only have the Flysky 9x with stock factory firmware that the IRX4+ can plug into . And it does plug in with no issues . The IRX4+ case has been changed / upgraded to allow insertion into the back of the 9x ( Flysky ) . I was easily able to bind the 9x to my JJRC H36 and have a quick fly . I then put the IRX4+ in my Taranis Q x7 and flew the JJRC H36 again . If you are looking for a multi protocol module for your 9x / 9XR / 9XR pro and you dont want to flash the firmware . Then the IRX4+ is the module you want .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • Arnonos
    FR
    15/05/2021

    A Qx7S-ben működik. Frissíteni kell a modult, és minden tökéletesen működik. Ezért lehetőség van a protokoll kiválasztására és közvetlenül a rádión keresztül történő kötésre anélkül, hogy a kapcsolót hátul kell manipulálni. Csak hagyd a magas pozícióban. Nagyon gyors szállítás Franciaországban. Nagyon köszönöm, hogy eljött. Csodálatosan működik a Qx7S-ben. Frissíteni kell a modult, és minden jól működik. Ezért lehetőség van a protokoll kiválasztására és közvetlenül a rádión keresztül történő kötésre anélkül, hogy a kapcsolót hátul kell manipulálni. Csak a magas pozícióban kell hagynod. Nagyon gyors szállítás Franciaországban. Köszönöm szépen, Bangjó

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$60.05
    • US$149.99
    • US$8.07
    • US$52.49
    • US$57.74
    • US$20.99
    • US$11.54
    • US$5.49
    • US$139.99
    • US$3.67
    • US$134.99
    • US$91.99
    • US$42.99
    • US$19.59
    • US$17.24
    • US$279.99
    • US$107.33
    • US$192.87