Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (131)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(131)
    • 5 Csillag(126)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/04/2022

    Mini 4WD-ként vásárolták. A C4evo és az AA akkumulátorok specifikációi szinte azonosak. A C típusú támogatás megkönnyíti a használatát. Azonban, mivel C típusú, ez tökéletes, ha tudja használni 1.5A minden cellában 36w. Továbbá, ez egy kár, mert a töltés kikapcsolt feszültség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2021

    予定よりも早く届きました。日本市場の30%オフで買えましたので良かった。ミニ四駆の電池管理が楽になりますよ。

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2022

    Nagyon jó minőségűnek tűnik, erősnek. A legjobb akkumulátortöltő, amit valaha láttam. Csipog, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, így tudja, hogy cserélni tudja. Nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2019

    Die Verarbeitung des Gehäuses ist erstklassig. Es Ladet die Akkus perfekt. Das Menu Lässt sich auf deutsche Sprache umstellen. Es wird ein Handy Netzteil benötigt als Stromquelle. Am besten ist ein Netzteil und USB Kabel mit QC3.0 Zertifizierung, damit man den vollen Ladestrom von 1.5A auf allen 8 Ladeschächten gleichzeitig nutzen kann. Ich bin sehr zufrieden.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Csodálatos töltő! Nagyon intuitív és nagyon gyors. Lehetővé teszi az akkumulátorok feltöltését, kisütését, aktiválását és elemzését, és kezelni fogja a NiMh, NiCd, Li-Ion, NiZn, LiFePo4 és LiHv-t, mi mást kérhetnél még? Nagyon fontos, az N8 csak akkor jön egy USB típusú C kábel, akkor nem jön a tápegység a dobozból. Használhatja bármilyen telefon töltő USB kimenettel, de annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt ki belőle csak kap egy 18w-os képes töltő (vagy ha 8 cellát töltünk egyszerre!). Kaptam magamnak egy AUVEY 19.5w gyors USB töltőt, és csodákat művel! Félelmetes szolgáltatás a mindig, nagyon gyors. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2020

    Veramente ottimo prodotto. Compatibile con ogni tipologia di batteria. Unico appunto, non è possibile impostare il tipo di batteria singolarmente per ogni canale, ma solo globalmente, quindi sarà possibile ricaricare solo tipologie uguale per volta. Compatto, robusto e ben fatto. Display ottimo e funzioni molto buone. Consigliatissimo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2019

    I like the design and it works great with my NiMH batteries. Good value for money and quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    So good I went and bought another one! Can't beat this quality for price ratio. As a person who races Mini-Z I couldn't be happier with this. I can have multiple sets charging quickly right at the track! Just get yourself a fast charge 19.5/20w USB charger and you'll be good to go. Shipping to Europe only took 10 days, that's including the weekend! Thank you Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Töltő kiváló építési minőség, az első tesztek úgy tűnik, hogy nem a munkáját nagyon jól!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2019

    Todo parece correcto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you