Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (691)
  • Kép (125)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(691)
    • 5 Csillag(647)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/09/2020

    Remek választás a pénzért. Nem olyan kompakt, mint az M6 vagy az M600, de az ISDT előre bekalibrált, és az eszközkitRC nem. A képernyő egy kicsit kicsi, de működik. Az M6 sokkal nagyobb és jobb képernyő volt. A Q6 Nano több funkcióval rendelkezik, mint a Q6 testvérek, mint a DC Power és elpusztítani. Az M6-nak DC tápellátása is van.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    This is a cool little charger. I wish I had bought it many years ago. Sadly it was no around, since it is rather a new item. I must say the screen is small but very clear, so no issue. The only issue I have it the 3 way click switch. Many time when I try to select, it ends up, menu up or down. Now it comes with no cables, so you will need, XT-60 plugs, to attach to both power and charge battery sides. The item has Male XT-60 on both sides (Power In an Power Out). Lastly, you do get a screen protect sticker. (See Pics).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    O Carregador Q6 Nano veio bem embalado na caixa. Acompanha manual de instrução, adesivos e uma película protetora para a tela. O Q6 é interessante porque permite medir a resistência interna das células da bateria Lipo, além de possui entrada e saída XT60. Chegou muito rápido aqui no Brasil (apenas 19 dias até a minha casa). Recomendo a compra. Parabéns Banggood! Especificações: Voltagem de entrada: DC 10 a 30 Volts Correntes máximas: 9A (entrada) e 8A (saída) Potência de saída: 200 Watts The Q6 Nano Charger came well packaged in the box. Accompanies instruction manual, stickers and a protective film for the screen. The Q6 is interesting because it allows you to measure the internal resistance of the Lipo battery cells, in addition to having an XT60 input and output. It arrived very fast here in Brazil (only 19 days to my house). I recommend the purchase. Congratulations Banggood! Specifications: Input voltage: DC 10 to 30 Volts Maximum currents: 9A (input) and 8A (output) Output power: 200 Watts

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Vettem 4 közülük, kiváló töltők és könnyen használhatók.Kell egy külső tápegység beszerzése, amely ugyanakkor akár 8 készüléket is képes egyszerre táplálni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Boa qualidade de construção e compacto de tamanho. Vem com uma pelicula protetora do ecrã. Veio de Espanha e demorou o anunciado, 2 dias ! Atenção, necessita de fonte de alimentação que não vem incluída!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Ez lesz a szellem képernyő hosszú használat, körülbelül 3-4 óra, míg leeresztése az akkumulátor szellem képernyő jött és megy vissza, nincs más problémája, ez a legjobb töltő lehet kapni ezt a pénzt, Nem láttam 56 foknál többet az akkumulátor lemerülésében, Legjobb töltő és olcsó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Very cheap for what it does small screen but usable it's better than my imax B6 V2 He could you all the information you need to know including resistance excellent for Balance charging will buy other one highly recommended you can't go wrong for price 5☆☆☆☆4 ISDT

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/07/2021

    Szép helyszíni töltő, nagyon kompakt. a kijelző védőfóliát tartalmazza. Meg kell vásárolni vezetékek és tápegység külön, mint a leírásban. A mezőtöltő funkcióhoz az XT60 portok szerelhetők fel az ellátáshoz és a kimenethez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Зарядка за свои деньги очень хороша, есть все нужные функции, нужен бп (кто не знал). отправили быстро, дошла за две недели до мск.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    This is my first charger and it's been great. Super simple to use and has all the features you need. Knocked a star off because I had to buy a xt60 to barrel connecter separately which was mildly annoying, just throw one in the box guys. And the screen is a bit fragile, scratched it removing a speck of something as soon as I opened the box. They supply a screen protector though so stick that on straight away and it's not an issue. Top first charger and small enough to take out in the field.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4,933
    • Ft4,748
    • Ft33,934
    • Ft15,269
    • Ft14,929
    • Ft2,033
    • Ft3,881
    • Ft10,178
    • Ft67,872
    • Ft4,409
    • Ft23,445
    • Ft6,784
    • Ft2,774
    • Ft10,425
    • Ft33,934
    • Ft3,881
    • Ft38,007
    • Ft3,051