Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (210)
  • Kép (13)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(210)
    • 5 Csillag(197)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/12/2020

    szép, jó állapotban érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2018

    Все отлично. Прибыло целое. Качество пайки хорошее. Пульт сделан из качественного пластика. В наборе пульт + приемник + передатчик + провода

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2017

    Ricevuto nei tempi previsti. Oggetto conforme a quanto descritto. Non ho ancora avuto modo di testarlo ma ritengo che ci sia un ottimo rapporto qualità/prezzo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2018

    Nice little kit. Simple to use with your microcontroller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2017

    This is a great remote for use with Arduino it comes with battery. There are a library available to help you control the Arduino using this remote. Very easy to use!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2016

    Material correct and in perfect working order. I only have one big, big inconvenience, the panel I requested on Oct. 11. 2016, m and I have arrived on Dec 08. 2016 ,; Part of a lot of claims to your sales department or orders, but hey the material is already in my hands and working properly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2018

    Produit livré dans les délais et parfaitement emballé. La qualité a l'air d'être au rendez-vous.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2019

    Bon état, plutôt cheap, pas encore testé

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2019

    bon produit. je recommande

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • fabVIP3
    FR
    15/12/2018

    Bon kit pour s'initier a l'infrarouge.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 255
    • Ft1 569
    • Ft2 513
    • Ft4 085
    • Ft2 639
    • Ft2 903
    • Ft1 884
    • Ft1 978
    • Ft5 906
    • Ft3 614
    • Ft2 538
    • Ft2 176
    • Ft1 255
    • Ft1 318
    • Ft689
    • Ft940
    • Ft899
    • Ft2 176