Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(42)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/10/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2020

    Ez most érkezett meg. Jó minőségűnek tűnik. A jó képernyőház, a merev kameravezeték és a kép és a fénykép minősége elég jó a használatomhoz. kamerafény és fényerő beállítása a monitor jól működik. A fókusz lehet egy probléma kemény, mert ez nem mindig könnyű beállítani a kamera távolságát az objektum. jó minőségű, ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Excellent value for money purchase. Built in screen and 10m cable make it very useful. Comes with magnet, hook and right angle adapter for head. Would suggest 100%.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    Inskam 129 kézi 4,3 hüvelykes HD 1920 * 1080P Endoszkóp. Pontosan azt teszi, amit az ón.Mivel ez az ón képernyő a kép akkor működik a legjobban, ha egy bizonyos helyzetben van, ez nem egy probléma, bár tart egy memóriakártya.Tehát például, látnom kellett, hogy mi van a kipufogómban, mielőtt belevágtam, de a kamera pontosan ott van, ahol akar, miközben a képernyőt a megfelelő szögben tartja nehéz.De ha megnyomja a rekord megjelenés vagy keresés, ahogy te is (fedve, amennyire csak lehetséges) akkor nézd vissza, amit felvett, de tudod tartani a képernyőt pontosan, ahol azt szeretné, hogy egy nagyon világos képet.Furcsa kis készlet, különösen az ár.Jól sikerült, és jól sikerült, a lejátszó 5 *

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    eu recebi agora vou fazer um teste liguei está funcionando perfeitamente até o momento obrigada eu gostei perfeito

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    quality of window definition is very clear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    C'est parfait ! merci à vous. Bonne journée

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    aaa

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2020

    Nagy digitális 1080P Kézi tartott fotók a rugalmas kábel 8 fények a képes belenézni, vagy dobta a fali autó motor én csak arra használtam, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hűtőcső egy 35 lóerős külső motor, amikor cseréltem a járókerék, így tudtam összeszerelni a alacsonyabb sebességfokozatú egység, egy melóból fizeti ki, ha dolgozik, akkor nem látszik a hűtő alatt egy részdugattyús-víz járókerék csöve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2020

    Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom produto. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft34 720
    • Ft22 805
    • Ft8 817
    • Ft19 401
    • Ft5 103
    • Ft15 563
    • Ft17 822
    • Ft7 115
    • Ft19 741
    • Ft12 933
    • Ft10 828
    • Ft54 804
    • Ft48 275
    • Ft68 081
    • Ft13 614
    • Ft14 233
    • Ft4 082
    • Ft16 677