Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (234)
  • Kép (33)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(234)
    • 5 Csillag(214)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/04/2021

    Nagyon tetszik, gyorsan fel fűt és már ontja is magából a gőzt. Leegyszerűsíti a makacs zsiradékok eltávolítását különösképp a bronz kefés toldóval. Egyetlen egy hátrány, hogy kicsi a víz tartály kapacitása, de ezt könnyen lehet orvosolni egy műanyag cső segítségével. I like it really much. It preheat very fast. It takes much more easy to clean greasy surfaces. Only one disadvantage, the water tank capacity is small.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, veľmi rýchlo z EÚ skladu. Bol zabalený v pevnej kartónovej krabici. Produkt som ešte neskúšal, je to darček na vianoce. V balení je veľa príslušenstva a ešte aj taška na uloženie. Za dobrú cenu som dostal veľmi dobrý produkt. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems, very quickly from the EU warehouse. It was packed in a sturdy cardboard box. I haven't tried the product yet, it's a Christmas present. The package includes many accessories and also a storage bag. For a good price I got a very good product. Thank you Banggood.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Rendben megjött. Az ablakon próbáltam ki először. Nagyon jól letisztította, de apró vízcseppeket hagyott, amit le kellet törölni. Első ilyen készülékem, eddig elégedett vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    really quick delivery, it came with a fabric bag that seems pretty robust to hold the materials. the quality seems fine, I'm yet to try the equipment but I'm sure it works like a charm. very satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    A készülék maximális elégedettség!! minden úgy működik, ahogy kell, az anyag elég jó minőségű. A felülvizsgálat az lenne, de nem lehet ennyi jel :D :D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Nagyon gyors szállítás!A gőztisztító úgy néz ki, kiváló minőségű.Kétszer használtam eddig, és azt mondhatom, hogy nagyon jó vétel!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Magyarországról rendeltem, PayPal-lal fizettem. Viszonylag hamar (kb 1 hét) meg is kaptam. Minden remekül működik. Két textil mop is járt hozzá + egy ajándék táska, amibe szépen el lehet pakolni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    Looks very good. Good build quality plenty accesories and much more use cases to use them!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    szuper a termék,szépen mos fel. a szállitás 40 nap volt,de ebben volt ünnepnap is. ha rekramaltam a hosszú idő miatt,rögtön válaszoltak es keszsegesek voltak.Thanks!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    powerfully and handy machine, the bag making it easy to store all the pieces. when cleaning tile joints you have to use a lot of force and the lock system doesn’t hold the brush tight enough...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft32 096
    • Ft14 365
    • Ft5 377
    • Ft61 138
    • Ft3 971
    • Ft2 015
    • Ft16 811
    • Ft4 690
    • Ft4 888
    • Ft58 081
    • Ft40 686
    • Ft50 441
    • Ft31 485
    • Ft15 282