Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2546)
  • Kép (447)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2546)
    • 5 Csillag(2437)
    • 4 Csillag(102)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2021

    Real review: 2,5 STARS (if I give less then a good review 4stars, my review will not be posted) . It is a Ok product. If you buy in a promotion for 22 euros or less. . You can spend 44 euros and buy a good camera from EUFY, that provide a real quality service. . The tracking is not good. . Only buy internacional version, avoid the Chinese versions. Do not buy the video doorbell too. Only if they release one day the International version, you will thank me one day. . FINAL VEREDICT: This camera is good for checking sometimes what is happening in your house. Not for real security.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Received the order yesterday and got it set up. Had some trouble creating the account but after a few tries, was successful in registering the account. From then on, the connection to the WIFI and access to the camera went smoothly. the package arrived ahead of expectations. My only complaint is that there is no USB Power Adaptor provided so have to locate one at home. Pictures below show the box, and info, camera with normal lighting and dark with the camera showing the InfraRed illumination

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    The camera works good. The image quality is perfect for this price point. The camera works with the Mi Home app and the pairing was easy. Movement detection is accurate, but not perfect. Also you get security alerts when the light in the room changes. The plastic of the camera feels premium. The camera is compatible with Alexa so you can create routines and control them from the app. For storage I use 32GB SD card. The backup can be stored aslo on a local NAS. The one disappointed is that you can't save the security events in the cloud.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    A termék minősége kivételes, 15 munkanap volt, hogy megérkezzen a lakásomba, a kívánt út a termék csomagolása, csak egy műanyag zacskóba csomagolva érkezik védelem nélkül, még nem végeztem el a vizsgálatokat, Remélem, a termék nem sérült meg, azt hiszem, a „Bangjó" jobban becsomagolhatná az általa értékesített termékeket.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Ma érkezett Magyarországra a rendőrséggel. Az első beállításnál nem ismerte fel a QR kódot a képernyőmről, ezért készítettem róla egy képernyőképet, és kinyomtattam, és ez megoldotta a problémát. Az éjszakai kilátás meglepően jó.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Nagyon jó kamera, csodálatos minőségű kép és funkciók. Jó minőség/ár Úgy szállít, ahogy hirdeti, Hsziao-nak a legjobb, mint mindig. Kettőt rendeltem, és nagyon elégedett vagyok vele, erősen ajánlom. Körülbelül 20 nap, hogy szállítsák Portugáliába, jól csomagolva, bár a doboz sarkai egy kicsit összetört, nem sérült meg a termék, de azt javaslom, mint elektronikus eszközök, használjunk buborékfóliát, vagy azzal egyenértékű, Mert tudjuk, hogy ezeket a csomagokat gondatlan kezelésnek vetik alá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Πολύ καλή κάμερα, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και λειτουργίες. Καλής ποιότητας... εύκολη σύνδεση...Δεν έχει τροφοδοτικό.. λάθος... Γρήγορη αποστολή!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    kiváló szállítási idő.facilitissima a konfiguráció jön ki egy kézikönyv olasz nyelven. HD videó minőség. éjjellátó kiváló. Elkezdheti a felvétel alkalmazáson keresztül vagy automatikusan.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 13 days. UK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Tökéletes kamera. Van egy szuper kép, még éjszaka is, amikor be van kapcsolva. Ez a második kamerám, és nagyon elégedett vagyok. Határozottan ajánlanám. A szállítás három napon belül volt a cseh raktártól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 966
    • Ft7 913
    • Ft13 491
    • Ft6 963
    • Ft12 534
    • Ft30 883
    • Ft8 993
    • Ft7 913
    • Ft22 097
    • Ft16 489
    • Ft20 448
    • Ft6 816
    • Ft14 840
    • Ft26 985
    • Ft23 086
    • Ft26 085
    • Ft6 894
    • Ft5 191