Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/11/2020

    All I Can Say Is Wow & Double Wow!!! I Purchased The Kit Version of This Airplane {"ORANGE" IN COLOR} And It Was A Pleasure to Build And It Turned Out Spectacular... "See Attached Photos"

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    kapott jó minőségű .. a pnp készlet. Azt hittem, hogy RTF. Szóval a következő, hogy rendeljen távirányítót és betry.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    con qualche adesivo in più diventa bellissimo, arrivato subito bravi ragazzi di Bangood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    A sárga HLK-31 megérkezett ma, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy egy hatalmas dobozban nézett ki, teljesen öntött hab bölcsővel a tetején és alján. Építettem két másik készletet, amelyek így lettek tervezve, nagyon jó szórólapok voltak a szárazföldön, a tengeren és a hóban. Most kezd építeni, már van egy motor és ESC érte. Ez lesz az én hószóróm ezen a télen. Tavasszal jó móka lesz lerepülni vele a folyóról.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    This plane arrived in good and nice condition as promised. I glued only the tip of the rudder on, and put a 3S 2200 mA Batterie and reciever in. All servos starts to work. But the motor does not start. That is the reason I gave only 4 Stars. A manual with gravity center discription and the flight controller ionstalling would be nice. But it was not included. But I found in my part boxes an old 60 A Brushless controller without BEC. So I'm using now the HLK-31 controller only for the BEC. This plane flies pretty simple without flight control. The power is enough. But take care about the airspeed if you cut the motorpower for landing. I comes down pretty fast almost like a piano. And you need the airspeed to get the nose up before it touches the ground or water. Otherwise this HLK-31 will jump back in the air. The upside need a different color to make it easy looking in the air. I would like to buy it again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    jó elem ment a dugó n játék verzió, minden működik, és még volt egy sor led, s és a repülésvezérlő, de az írás rajta kínai, így nem használt, repül elég jó nélküle, is a narancs hab néz félelmetes

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    order PNP but arrived with missong many components

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2021

    Nagyon szép. Szépen repül

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Imádom. 2 éve próbálom ezt a sima ügyet megoldani

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft110 377
    • Ft99 706
    • Ft26 179
    • Ft19 110
    • Ft28 030
    • Ft37 173
    • Ft41 094
    • Ft44 595
    • Ft47 781
    • Ft15 925
    • Ft22 933
    • Ft23 889
    • Ft21 022
    • Ft40 135
    • Ft14 332
    • Ft5 419
    • Ft27 335
    • Ft42 677