Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (253)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(253)
    • 5 Csillag(245)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/02/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Nagyon jó minőségű, remekül működik. Forrasztás tippek lehet cserélni gond nélkül. A legjobb termék jó áron. Tiszta lelkiismerettel ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TomVIP5
    DE
    08/04/2021

    Allroundpaket an Lötspitzen die man so braucht. Endlich kann ich problemlos SMD Bausteine Löten!!! All-round package of soldering tips that you need. Finally I can solder SMD components without any problems!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TomVIP5
    DE
    03/03/2021

    Ich bin mit den Lötspitzen sehr zufrieden! Endlich mal alle Varianten zur Hand! I am very satisfied with the soldering tips! Finally all variants at hand!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    A csomag lapos lett! Mail elhelyezett szalag az egyik oldalon több már elveszett az úton néhány tipp

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • cYcVIP4
    ZA
    31/12/2020

    fast shipping and great fit for my JCD8898 solder station the solder station came with a single tip which is adequate for most work but for precision work i prefer either a finer tip or the wedge tip and both are included in this set

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    A termékek jól néznek ki november 11-én vettem, november 19-én szállították. Még nem próbáltam ki, de nem túl jó minőségű, de nem rossz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Entrega em 10 dias.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Szuper

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Még nem volt alkalmam kipróbálni a terméket. Két héttel később eljött Isztambulba, és egy héttel később eljött a címemre. A csomagolással nem volt probléma. A termék szilárd volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    güzel ürün

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 127
    • Ft5 616
    • Ft1 933
    • Ft1 829
    • Ft6 409
    • Ft19 845
    • Ft5 298
    • Ft3 255
    • Ft38 167
    • Ft2 818