Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/04/2021

    PERFECT ELEGANT MAGNIFICENT

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2019

    smooth good writer. marble makes it a bit cheap looking and leaks if not sealed underneath it. screw threads a bit rough. this pen is heavy and feels expensive. the heaviest pen i own

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2019

    caneta muito bonita, e chegou com menos de um mês, comprada no dia 12 de outubro chegou no dia 6 de novembro.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2020

    se demoró varios meses ... por fin ... se siente de buen material ... el relieve no es claro ... su peso es considerable ... vamos a ver cuanto dura

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2017

    I purchased the pen for the nice decorative metallic display. It did not disappoint when it arrived. It has a nice feeling and not bad when you write with it on normal paper. I also purchased the ink from Banggood which recently arrived. See below photo for the scribble I did. I recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Kiváló toll, mind a megjelenés és az írás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/02/2021

    perfect pen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2018

    Я доволен сервисом этого интернет магазина, пришел товар в оговоренные сроки, без задержек и повреждений. Буду пользоваться вашими услугами, побольше начисляйте бонусов.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    Once received, I was immediately please by the look, the design and the weight. I immediately filled the pen with ink and gave it a test run. It worked perfect. No leaks. Clean lines. I use this pen everyday for my 'special' journal and writing needs. Thank you very much for a great product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2020

    Ma kaptam meg a tollat. Ez jó és gyönyörűen készült, mint a képen. Az érzés egy szép súly a kézen. Simán ír, és az utántöltő Capsu;s vettem itt, hogy írjak bele önelégülten. Ez egy ajánlott vásárlás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$48.50
    • US$9.23
    • US$36.99
    • US$10.38
    • US$3.99
    • US$36.95
    • US$12.41
    • US$14.99
    • US$16.09
    • US$17.99
    • US$3.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$17.59
    • US$12.64
    • US$12.99
    • US$32.99