Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (60)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(60)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/02/2021

    I bought receiver and transmiter because I was afraid that my old transmiter will not pair with new receiver - but it appeared it pairs :) I also needed to replace on/off switch - so I chose whole set.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Minden rendben, csak a csomagolás ismét katasztrofális volt

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    Megkaptam a rendelést tökéletes állapotban volt csomagolva rendkívül jól, Én már aggódott, hogy ez a biztonság, tekintve, hogy milyen finom ez, de nem volt szükség aggódni, mint látható a képeken volt elég biztonságos.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    jól illeszkedik, jól működik 👍.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2020

    works well. box was very damaged. wish it didn’t take 3-4 weeks for shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Good upgrade for proportional rc car transformation with transmitter, receiver and cables. You must buy a proportional servo too.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Kdyz si ji obednam po treti poslete my tu jak je natom obrazku

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2020

    Több mint 2 hónapot vártunk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    az első felbukkant törött, de miután egy kis jegyet küldtek egy másik fórumon,Én tesztelték, de még nem telepített, mint im vár egy rögzítő mind a fórumon és a szervo. a perposional, ahogy azt mondja, az újabb fórumon küldenek (nem képen) angol betűk a dugók és egy szilárd kapcsolat a szervo. erős égő szag jön a tábláról im biztos, hogy a megszilárdulás, de nem befolyásolja a funkcióját, de nem vagyok biztos benne, hogy ez hogyan befolyásolja az élet a termék, de az ár nem számít túl sokat. Adtam ezt a szilárd 4 kezdődik, mint a szag a megszilárdulás és az a tény, hogy jön csak egy kis zacskó nem jó dolog, de könnyen korrigálja a termék önműködik. is kis megjegyzés segítségével egy távirányító több fórumon, így ha van wpl autó vagy teherautó nem kell sok távirányító

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Kiváló az ár, az ESC / sebességszabályozó jól működik. elég nehéz dolgozni, hogy hol csatlakoztassa a dolgokat, de egy gyors Google a modell számát, és megtaláltam, amit tudnom kellett. A fényszóró villog, mint egy normál WPL fórumon, amíg az adó megköti vele. Aztán bekapcsolnak, amikor aktiválod a gázt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$53.12
    • US$25.40
    • US$69.99
    • US$76.22
    • US$55.43
    • US$11.54
    • US$35.99
    • US$209.99
    • US$29.99
    • US$162.99
    • US$113.49
    • US$105.99
    • US$42.99
    • US$21.59
    • US$31.49
    • US$31.49
    • US$63.99
    • US$367.41