Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (129)
  • Kép (47)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(129)
    • 5 Csillag(120)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/12/2020

    Nagyon top szerette a drón az első drón, és én szeretem a gps dolgozik hűvös felső kamera teljes hd a fényképek csodálatos.Hogy egy olcsó drón ez min meghaladta a várakozásokat.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Az áru jó kezekben van. de ez egy kicsit hosszú. Kicsit több, mint egy hónap, hogy hazajussak De elégedett is. Köszönöm, Bummjó

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    minden rendben van, tud repülni kép és videó nagyon szép, nagyon könnyen ellenőrizhető a kezdő felhasználó 👍🏻👍🏻 ajánlom, csak szállítási időt 12days kap drón

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    A szállítás egy kicsit késik, de az árut jól fogadták.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    thanks for delivery at last I received it with good condition and no defect, not yet testing..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Finally, my order arrived. Giod packing at all. But I have trouble now..after push the buttom power of this drone, it can not turn on. Would sonebody help me to fix this?the batteray alteady full

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    excelente dron calidad presio GPS funciona de maravilla muy presiso y la cámara es más que suficiente por el presio y lo mejor tiene refacciones disponibles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Barang lumayan bagus, ada harga ada rupa ... di coba juga gak ada masalah. dan akhirnya mavic mini saya ada temannya .. lol. terima kasih banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2020

    Todo, bien, es muy fácil de volar y tiene muy buena imagen de camara

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    es un excelente dron presio costo beneficio muy bueno dentro de su genero ya lo volé muy buena aplicación pequeño pero muy estable con los motores brushles y la cámara me gustó mucho si lo recomiendo aunque la guía de seguimiento nunca se actualizo me llegó en 22 días gracias bangood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17,583
    • Ft55,531
    • Ft8,944
    • Ft5,766
    • Ft46,275
    • Ft61,084
    • Ft6,476
    • Ft56,148
    • Ft7,710
    • Ft41,400