Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (164)
  • Kép (25)
  • Videó (6)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(164)
    • 5 Csillag(148)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/11/2021

    Őrült sebesség RC. Olyan gyors, hogy irányíthatatlanná válik. Mindenképpen meg kell venni egy giroszkóp vevőt, hogy egyenes vonalban tartsa. Vegyél egyet, ha tapasztalt vagy. Ez nem gyerekjáték. Óvakodj a dolog hatalmas és nehéz. Gyönyörűnek és jó minőségűnek tűnik, de a második futás után az elülső csont eltört, mintha műanyagból készült volna. Az ár, amire számítottam, egy jobb minőségű építési. Ez nem egy nagy probléma, mert megtalálja a hang a pótalkatrészek a bangjó, de ismét nem olcsó is, és meg kell várni egy ideig, hogy őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Nagyszerű autó! Erős, de stabil és jó a lovagláshoz. 80A-ra van szükséged. A 120A verzió valószínűleg őrülteknek való. Nagy autó, gyors szállítás és szállítás Németországból! És jó áron! A fotók doboz az autó, az autó, valamint a WLTys 144001 és az akkumulátor, mint összehasonlítás. Ez a kocsi nagy... erős első lámpákkal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Amint kicsomagoltam, izgatott voltam a 1:10-es méretek miatt, határozottan nagyobbnak tűnik, ami biztos vagyok benne, hogy a nagy gumikból származik. Csatolt egy méret összehasonlítása a wwtoys 1: : 144001 modell. Akkumulátor feltöltött, 4 elem a távirányítóban, és elmentünk. A gyorsulás valóban lenyűgöző és ijesztő egyszerre 😁 Tiszta vételi ajánlás tőlem 👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Качественный аргират на счет качество нет вопросов и продавец отправил сразу но наша таможня держала товар почти две недели годзиллы

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    I Love it! Its so fast for what it comes with. I Recommend getting the 120A edition or you will over heat alot if you plan on bashing alot at full throttle. Tires that it comes with are not the best. Make sure to upgrade those first and watch those axels, they can bend easy. Didn't take many pictures before driving, but here's one after flipping and letting it slide about 3 feet lol.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Nagyon jó termék érkezett gyorsan. Egy kis játék a kerék szintjén, és nem párhuzamok. Hogy megszorítsa és beilleszkedjen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2021

    szuper köszönöm szépen, hogy a csomag jól fogadta, és a jó új kiváló megjelenés autó csak marad, hogy tesztelje az összes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    hello seller thanks for my new Cheetah I got from u. the only thing I didn't get with my cheetah is the tools that was sapose to come with the remote truck. but I like the cheetah I got Thanks 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    Jó ár-érték arány. A csappantyúkat csak nagyon nehéz beszerezni. Az ESC legyezője leesett, és most nem marad a házban. Ellenkező esetben a teherautó őrült gyors, és túlélt néhány átfedés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    ottimo per qualità prezzo 🤩🤩😍😍🥰bellissima e VELOCISSIMA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft59 673
    • Ft59 013
    • Ft33 297
    • Ft24 368
    • Ft31 648
    • Ft28 351
    • Ft70 223
    • Ft161 221
    • Ft86 715
    • Ft65 113
    • Ft60 662
    • Ft29 670
    • Ft90 994
    • Ft18 130
    • Ft138 227
    • Ft30 989
    • Ft33 573
    • Ft77 147