Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/02/2021

    JLB RACING bonjour très content d'avoir reçu m'a nouvelles RC , de excellent qualité de fabrication , je possède déjà le modèle guépard que j'ai trouvé de bonne qualité . l'expédition sous 24h très bien , la livraison en moins de 4 jours part GLS sans aucun problème

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Carro chegou em ótimo estado e é muito bonito e de ótima qualidade 👍👍 Abraço para a equipe BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Arriver toute a l'heure dans l'emballage d'origine avec pièce pour monter le moteur lesc et tout le reste conforme à la définition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    nice car

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    С первого взгляда модель хорошая. После небольшой эксплуатации я столкнулся с тем что модель не прочная. Сломались обе задние наконечники тяг спойлер и стойка спойлера. Люфты в передних кулаках. Крепление сервомашинки тоже не вызывает доверия. Вообщем модель неплохая но к ней нужно привыкать и дорабатывать под себя так сказать. Из коробки на ней катать не получится.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    I own a Vkar Bison as well as an original JLB Cheetah and this J3speed is by far my favorite.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2020

    Bought this as a way to get all replacement parts. I ended up moving the electrics from my old one into this brand new shiny one. Very pleased.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2020

    6 cellás szörnyet csinál belőle ezzel a gumikombinációval, és azt hiszem, ez teljesen kibaszottul elképesztő lesz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    Polcam modell isten Uwagi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Egy nagyszerű kis gép, amely mindenféle terepre alkalmas. A cserealkatrészek könnyen elérhetők, és az alvázba számos egc motor kombinációt lehet beilleszteni, így rengeteg testreszabási lehetőség van ott is. Volt néhány probléma hajlítása mind a 4 karok, de fut egy nagyon agresszív és nyomatékos 4s létrehozott rajta, így nem hibáztathatom a buggy túl sok, hogy. összességében erősen ajánlom, mivel a teljesítmény ott van a drágább buggyok, és ha vásárolni nélkül elektronika mentheti egy kicsit, feltéve, hogy már van néhány bit ott, mint a rádió és a vevő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft78 698
    • Ft112 845
    • Ft98 662
    • Ft41 621
    • Ft56 421
    • Ft108 220
    • Ft30 521
    • Ft40 388
    • Ft36 996
    • Ft16 338
    • Ft58 888
    • Ft62 587
    • Ft71 221
    • Ft105 050
    • Ft66 287
    • Ft135 661
    • Ft32 371
    • Ft3 200