Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/12/2020

    Megérkeztek a nagy állapotban 👍👍 ismét, hogy gratuláljon 👏👏 a képek beszélnek magukért, szép és nagyon jó dolog, hogy ez rc van. Ölelés a BG csapatnak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2021

    Nagyon gyorsan kézbesítették 4 nap alatt... Kormányszervóval és 15 fogas fogaskerékkel jár... a műanyag alkatrészek jól öntöttek, a minőség/ár arány megfelelőnek tűnik, ha már rendelkezik az elektronikus berendezéssel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    megérkezett jó körülmények között még a doboz, szép munka bann

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    félelmetes munka nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2020

    Amazing piece of machinery... I love this truck!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2019

    Bella, resistente ma bisogna subito fare delle piccole modifiche

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2019

    tres bonne voiture mais la direction de la voiture un peux fragile

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    Overall I absolutely love this car, I recently purchased the other version with the different body and wanted to try this one out as I liked the look of it. I purchased this kit version as I had a spare Dumbo RC transmitter/receiver, JLB motor and Hobbywing SC8 120A ESC. It was easy to put together and get up and running which I liked. The performance is very good, having plenty of acceleration and top speed. It's slightly faster than the other version of the JLB Cheetah due to the larger wheels. However due to the larger wheels and the fact they're very grippy on the abandoned runway I was using it on, when turning even at low speeds it would dig in and flip over. After flipping it 5 times in as many minutes I decided to run it off road only which in fairness is what it's designed for. I used it for driving up steep and very rocky hills and to my amazement it did it so incredibly easily much to my amusement. Today I decided to put some smaller on road wheels on to run it in the snow to drift and what have you, unfortunately I broke the chassis where it connects to a control link as seen in the photo. I made contact with a gutter right on the rear wheel quite softly in my opinion. I think the fact it was -1 and was covered in snow probably made the chassis weaker than normal, as my other JLB Cheetah has been slammed into gutters harder without even a scratch. I have ordered a new chassis for the tiny amount of 9GBP delivered so it's no big deal really, but would be nice if that part was stronger.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Nagyobb, mint vártam. A szervó és a motoros fogaskerék is benne volt. Erős, kefe nélküli motorra van szükséged 5 mm-es tengelysel, hogy elmozdítsd ezt a dolgot. Mérete Esc lehet körülbelül 5x4cm.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2021

    gyors szállítás Nem olvastam el a használati utasítást, ezért azt hittem, hogy 🙈 elektronikával. de boldog vele ez az én harmadik csak nélkül elektronika haha

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft109 269
    • Ft92 113
    • Ft94 721
    • Ft103 517
    • Ft101 918
    • Ft55 338
    • Ft33 852
    • Ft53 762
    • Ft80 762
    • Ft119 406
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft29 575
    • Ft74 525