Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (114)
  • Kép (33)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(114)
    • 5 Csillag(110)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/01/2021

    szállítás: sértetlen és teljes, és gyors ezekben az őrült időkben. első benyomás: Nagyon szilárd és erőteljes, az osztályához képest. Az elülső felfüggesztés kicsit pattogósnak tűnik. Mintha nem lenne sokkolaj. Majd később megnézem. a gumiabroncsok tapadnak és puhanak érzik magukat. Talán egy kicsit túl puha a 4-esekhez. Kombinálom egy 120A esc kitttel, amiben Servo és természetesen egy kefe nélküli 3670 2650 KV motor is van. És egy DumboRc-vezérlő Kezdődjön az építkezés, 😃

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Rendeltem három JLB gepárd készletet, egyet magamnak, egyet a feleségemnek, egyet tartaléknak vagy pótalkatrésznek. Mind csak 4 nap után érkezett meg az EU cseh köztársasági raktárából. A Truggys néz abszolút fantasztikus, úgy tűnik, jól készült, és jól csomagolt! Nagyon elégedettek vagyunk velük, és alig várjuk, hogy fussanak! Köszönöm, 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    JLB RACING aujourd'hui j'ai bien reçu ma commande , la voiture de très bonne construction , je possède le guépard aussi le modèle JLB RACING v3 maintenant la JLB RACING . l'expédition rapide ainsi que la livraison en moins de 4 jours de l'entrepôt cz . je tiens à remercier banggood pour cette offre qui mon fait merci beaucoup

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    This thing is a beast! I can't wait to get some electronics into it and go tearing up the local skate park. Fully assembled, just ready to have a steering servo, ESC, motor, receiver and battery dropped into it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Ez a legfontosabb Jlb, ideális kemping és ugrás. Olyan jó móka. Az ESC telepítéséhez fa kiegészítőt kellett raknom alá, mivel nagyobb, mint az eredetileg hozott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Végre megvan! Most minden elektronikát fel kell szerelnem, és készen állok a futásra! :) A csomagnak nagyobb biztonságban kell lennie!! Csak a szalag az oldalán nem elég...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    Perfect! Super fast shipping from CZ. Very strong chassis. I complete it with a 4068/2050kv motor, 120A ESC and 35kg servo.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Nice car, it's easy to see why this is a top seller. Simple design and appears to be durable overall (we will see how long the wheelie bar and wing mount last). I was able to fit the Surpass kk 120 esc by grinding the top chassis plate and spacing the front steering servo 3mm forward. There are few other minor mods to the esc to get this to work. I paired this with a 4068 1900kv motor which barely fits (sits right on the chassis). Ordered a 3670 2600kv as I think this might be a better match. I am using a Dumbo RC X6 with the gyro reciever. I actually really like the size, it's a big 1/10th scale or more like 1/9th. Picture isn't great but it shows the chassis mod and the spacers on the servo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    all good. as descrived. it took a while but bangood solved the problem. 5 stars

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    7 days delivery, excellent product, perfect condition. I'm very exciting with this car

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft97 766
    • Ft57 242
    • Ft25 908
    • Ft132 565
    • Ft110 269
    • Ft104 846
    • Ft73 241
    • Ft28 921
    • Ft82 852
    • Ft66 281
    • Ft8 132
    • Ft29 222
    • Ft27 414
    • Ft28 318
    • Ft34 971
    • Ft17 773
    • Ft31 633
    • Ft2 317