Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (195)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(195)
    • 5 Csillag(183)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/04/2021

    Jó kábeltévé.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Mint leírt. Szuper gyors szállítás kevesebb, mint 15 nap! Még nem teszteltük, de a minőség jónak tűnik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    nul objet mini

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Szuper adapter, lehet nagyobb is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Hasznos akkumulátor csatlakozó pótalkatrész.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2017

    Producto fiel a la descripción. Llego envuelto en una simple bolsa. El cable tiene una longitud algo mayor de 40mm sus secciones son de 1mm. Revisar la polaridad antes de usar. Yo la cambie para poder alimentar mi F36 Tinny. De origen tiene la misma que el H20. Su peso es de 04gr. Plug AnD Play!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2018

    Note that some of these might have the wires at the micro male end reversed. I stupidly didn't check this before plugging a 1S battery into my fpv camera and fried it.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2019

    Jst male,to 1.25mm micro pin femmale comnector for supply micro fpv cameras with 1s battery. Αρσενικό jst σε 1.25mm κονέκτορα για fpv μικροκάμερες,για μπαταρία 1s.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2019

    perfect small kabel with connector for lipo to cam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2017

    I needed this for another mod I was doing, specifically the Daming DM003. Got me back up and running quickly. I needed to repair the input plug.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft2 338
    • Ft3 307
    • Ft3 007
    • Ft2 204
    • Ft2 940
    • Ft8 279
    • Ft3 676
    • Ft4 680
    • Ft17 199
    • Ft2 004
    • Ft6 368
    • Ft3 007
    • Ft25 481
    • Ft7 005
    • Ft6 591
    • Ft42 308