Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (408)
  • Kép (58)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(408)
    • 5 Csillag(396)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/01/2021

    👍🏻👍🏻👍🏻 – használat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2017

    I have been looking for terminal crimpers for small gauge wire for years. Since shooping with Banggood I have been finding what I need for very good prices. These crimpers are well made and include jaws for a wide variety of gauges and types of solderless terminals. Also came with a nice case, highly recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2017

    A set of a ratchet crimping tool with four dies which can be easily changed using the screw provided in the kit, all of which are in a pouch and you can put other tools.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2018

    Пресс клещи хороши. Мне они понравились, но есть небольшой брак, на фото видно, что не соосно сходятся губки клещей. В работе еще не использовал. Думаю этот брак не критичен. В остальном покупкой доволен.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Небольшие пресс клещи с комплектом наиболее используемых матриц. В комплекте с чехлом для транспортировки и хранения, которые немножко великоваты. Доставка до квартиры. Замечаний пока не выявил.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2017

    Набор хороший. Есть место под давно купленную зачистку и другие инструменты.Трое губок отличного качества, только "01" черные - так себе. Очень жаль, что комплектные губки не подходят для dupont клемм ()они меньше 0,24мм, а минимальный размер комплекта - 0,5мм). Придется отдельно губки искать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2018

    Товар качественный соответствует описанию трек отслеживался на протяжении всего пути заказ пришел без повреждений.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2018

    Кримпер хороший, удобный кейс. В комплекте несколько разных пресс-форм. В работе ещё не пробовал, но пока доволен.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • NanVIP1
    ZA
    20/10/2017

    I was surprised to see how quickly the item arrived. I liked the tool case with pockets to house the extra dies and that it came with a handy screwdriver and extra screws. Its a good sturdy tool. I liked the fact that you can release the ratchet in case anything gets stuck.Also nice rubberized handle. I am very happy with my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2020

    Jó minőségű termék tökéletes az én használatra. Időnként használnom kell a 24-14 AWG (1601-01) kábelsarok modellt, és ennek a krimp gépnek köszönhetően gond nélkül is könnyedén elvégezhetem a munkát.Kivételes az a tény, hogy képes vagyok megváltoztatni a fejét, és több típust is képes vagyok krimpelni. terminálok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 097
    • Ft8 630
    • Ft5 186
    • Ft5 238
    • Ft2 155
    • Ft7 397
    • Ft26 547
    • Ft10 480
    • Ft4 314
    • Ft5 855
    • Ft8 013
    • Ft1 847
    • Ft4 005
    • Ft5 337
    • Ft6 780
    • Ft13 563
    • Ft4 314
    • Ft3 913