Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (241)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(241)
    • 5 Csillag(231)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/04/2018

    Покупаю уже следующую пару на новое крыло, на прошлом проблем не было даже при полетах при минусе. Ставил на чайзер, сейчас на рептиль поставлю.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2019

    I use these all the time in my wings. Harrier, ar wing, skyhunter all working flawless. No issues. Ar wing has been used for hours and hours...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    Szép szervó, csendes, pontos. Jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2018

    Habe sie in meinem ROO Funjet eingebaut,bin sehr zufrieden,kein Wackeln und absolut präziese Neutralstellung,nicht so wie bei den MG 90 S Servos die sind der letzte Schrott,Gruss,Rudi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2018

    produto de ótima qualidade.. veio muito bem embalado .. super rápido e de ótima qualidade.. recomendo para todos.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2018

    Hello, reliable fast servo at a good price, works without any problems. Fast traffic. I recommend Thank you Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2019

    o pedido chegou tudo certinho conforme anúncio ! só demorou um pouquinho pra chegar !! mas está tudo certo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2019

    I've not fully tested in a craft, but works ok on a servo tester. The weight is 12.4 grams not 10 grams as advertised

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2019

    El servo se ajusto perfectamente a mi WPL, compra muy recomendada. Saludos desde México!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2019

    Awesome replacement upgrade servos for ZOHD nano talon! Very happy with these, metal gear is fantastic to have

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$33.48
    • US$15.63
    • US$12.43
    • US$25.40
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$10.34
    • US$19.54
    • US$36.79
    • US$36.79
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$18.99
    • US$48.50