Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (113)
  • Kép (16)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(113)
    • 5 Csillag(106)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2022

    Úgy tűnik, jó, nem tűnik olyan gyorsnak, amikor azt mondja, hangspecifikációk, de jól működik, és a szerelvény is jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    Jó szervó a 12428-asoknak. Gyors és van benne erő. ( szállítás a Cseh Köztársaság körül 15days )

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    SIM = 👌👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    it does wonders! works great for 12427, 12428. :D wltoys.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2018

    Servo is too big. Feiyue got micro size and this is mini size. You need Wltoys 12428 servo moount to fit it proper. My also cam broken https://youtu.be/_hCuQn_Mv4g

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2020

    Good servo. took as replacement for my wpl C34KM, perfectly fit! thanks donaldseffe https://www.youtube.com/watch?v=S0yla5mwLN0&list=PLYgjhA9mko6qIdBnsC5a0R7W2kdSGqPXA&index=4

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2018

    Serwo pasuje do Feiyu ale trzeba założyć mocowanie od wl toys linkę od wl toys i ubec 6v.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2020

    Nagyszerű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2018

    Good quality servos. Decent power output. Worked great as an upgrade for my robot project.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2018

    this servo is so fantastic, it fits perfectly on my feiyue fy03. I so impressed super fast response & whole servo made of metal gear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$45.99
    • US$60.05
    • US$8.07
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$46.19
    • US$15.99
    • US$17.31
    • US$41.57
    • US$31.99
    • US$25.40
    • US$15.99
    • US$66.98
    • US$35.99
    • US$26.99
    • US$17.31