Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (687)
  • Kép (150)
  • Videó (8)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(687)
    • 5 Csillag(642)
    • 4 Csillag(40)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/03/2021

    Fantasztikus apa, hogy egy kis erőfeszítést, és a keresztek tökéletesen működnek, ha a keresztek nem kell egyáltalán jobb apa különösen a komfort vezérlés, t12 a kényelem a drón vezérlés szar képest t fény, IMHO. A T12-es azonnal, habozás nélkül elkelt néhány T könnyű repülés után.

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Kiváló rádió és megérkezett Belgiumba nagyon gyorsan (15 nap a megrendeléstől a házamba!). Nemrég csatlakozott a hobbi egy Emax Tiny Hawk 2 BetaFPV LiteRadio 2 és. A LiteRadio 2 nem tartott sokáig (a fojtószelep tengely (ijter) esetében az 1. nap óta hibás volt). Új rádiót kellett vennem. Az ugró T-lite-t választottam, és közvetlenül észrevettem egy hatalmas különbséget abban, hogy a drónt pontosan és simán lehet kezelni! A botok kiváló felbontást kínálnak, így a kvad fogékony és pontos. Csak azt kívánom, hogy a rádió beépített akkumulátoros fordított-polaritási biztonsággal legyen ellátva: jelenleg, ha az 18650-es Li-Ion akkumulátort hátramenetbe kapcsoljuk, és megsütjük a rádiót. Tehát legyen óvatos, különösen ezek a bot lapos végű akkumulátorok. Én személy szerint a kifosztott 18650 egy halott laptop akkumulátor, jól működik. Ellentétben a LiteRadio2 a rádió kevésbé egyszerű beállítani, de köszönhetően az ilyen nagy oktató videó, akkor nem lesz gond, hogy az utat, bár a folyamat: A D8-FrSky drónhoz kötődő rádiókonfiguráció: a https://youtu.be/wFbjKCvLz1M Meg kell változtatni a kapcsolót, hogy megfeleljen AUX # a BetaFight-ban https://youtu.be/wzcilKe_1NE?t=123 Miután a teljes OpenTX egy képernyő lehetővé teszi, hogy mélyebbre le a részleteket, ahogy halad a hobbi. Mivel az első rádió igazán lehetővé teszi a finom vezérlést, ez az Ugráló T-lite nem okos, csak rajta. Köszönöm, ugró, köszönöm, Bunkó!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Ho letto pareri contrastanti su questa radio. Io posso dire che per il costo, ti porti a casa una radio multi protocollo (JP4IN1) che sicuramente non può tenere il confronto con radio ben più costose ma per quello che costa, va molto bene. Ottima da usare con dei TinyWhoop, per esempio. E' piccolina comoda da trasportare e per chi usa le radio con i pollici, è perfetta! I have read conflicting opinions on this radio. I can say that for the cost, you take home a multi-protocol radio (JP4IN1) which certainly cannot compare with much more expensive radios but for what it costs, it is very good. Great to use with TinyWhoops, for example. It is small and comfortable to carry and for those who use radios with their thumbs, it is perfect!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    poor item tracking shipping website not updated real-time item was not shipped in 24 hours stayed at pending pick up for a few days answer from customer service always wait for 24-48 hours item itself is perfect working condition box was crumpled in one corner but contents not affected item received is as advertised

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Sok fejfájás van a hobbiban. A teljes méretű Tx-ek helyet foglalnak el. Az FC lapok betafly-szel vagy anélkül speciális protokollt használnak, és néhány protokollt egyáltalán nem támogat semmilyen FC. De a T-lite a tökéletes " több protokollt a Tx-re. Az X-lite-hoz képest a T-lite X-nehéznek tűnik. Az enyémen vörös gimbals botok voltak. Szép ( ergonomikus ) design, szép tapintás és nagyszerű funkciók ( Multi-protokol, OpenTx, Hall Gimbals, Külső RF ). Annyira aranyos! Saját VTC6 18650 jól illeszkedik belül ( BTW hallottam emberek panaszkodnak, hogy nem megy le egészen 2.5V. De Li-ion minimális feszültség függ Ez azt jelenti, hogy egyes akkumulátorok ez 3.0V mások 2.5V. Ugyanez a erősítők. Figyelembe véve az akkumulátorok specifikációját és a feszültség sags, 3.2V alapértelmezett levágás biztonságos). A külső modul tér teszi a fajta korszerűsíthető (Ne habozzon, hogy egy külső energiaforrás a Külső modul ). OpenTx nagyszerű. De megváltoztattam a híres „Üdv a OpenTx-ban" szót Amberről. Teszteltem a T-Lite-ot, és könnyen kötődik a DSS-hez, a DSM-hez, az X800-hoz, az X600-hoz! Az E10 R5 támogatott, de eddig nem tudtam kötődni. Valaki akar egy R5-öst? Mint egy GamePAD stílusTx van elég hely között kapcsolók. Mint egy csiptető lesz, hogy megszokja a T-lite (a hüvelykujj ). Mire, címkék valószínűleg eltűnnek. Néhány óra múlva már nem fog érdekelni. Nincs fordított Polaritás védelem. Az akkumulátor hónapokig/évekig a helyén marad. Csak arra figyelj, hogy vizuálisan emlékezz, mikor kell kicserélned az akkumulátort. Az egyetlen hátránya számomra a hiányzó alkatrészek és különösen a „külső modul öböl ". Ellenkező esetben T-lite tökéletes! Majdnem másfél hónapba telt megérkezni. Nem bánom, minél többet használom, annál jobban tetszik, 🥰 Thx,

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Első benyomás, Jó, tiszta kivitelezés. Az akkumulátor pólus felemelve, hogy a lapos akkumulátorok menjenek. Nem tesz olyan értékes benyomást, mint a Radiomester TX16S, de ők is nem összehasonlítható. A BETAFPV RADIO 2-höz képest az ugró kicsit jobb benyomást tesz a Hall Gimbels-en keresztül. Lássuk, milyen az első repülés.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    I didn't use the T-Lite except once in DRL. This is my second transmitter, the first one being the BetaFPV Literadio2, another entry-level. The format is very similar, but there are key differences that are less obvious than the screen and the external antenna. I won't go into the functions, setup and mods as there are a TON of reviews on YouTube already by people more knowledgeable than me in the drone hobby. I'll stick to my first impressions and compare it to the BetaFPV product that I know. Both transmitter have a rubber paint finish, but it feels of better quality on the Literadio2. There are also 2 zones with a grippy texture on the outside and back of the BetaFPV where the hand are holding the transmitter, much like a PS4 controller, that are not present on the Jumper. Finally, the two lower portion of the Literadio2 are rounder than the T-Lite, making the Literadio2 again feeling more like a PlayStation controller and making the Jumper feeling slightly bulkier. Because of that, and I was shocked, the Literadio2 feels more premium/refined in hand. Everything else is better on the Jumper T-Lite and there are so much more it can do in comparison. The gimbals feel significantly better and seemed more precise during my limited use. The screen is easy to use and allow adjustments without plugging the transmitter in a computer and using a sketchy program (openTX companion for Literadio2). Talking computer, for use on simulator I prefer the placement of the USB port on the top of the T-Lite, away from the user, as opposed as pointing toward the used on the Literadio2. It always felt awkward and that the USB cable was in the way. As usual, the box was partially crushed. Thankfully the packaging is robust and well designed to protect the transmitter from damage. The only blemish was a slight rubbing damage underneath the transmitter where a PS4 right trigger would be, probably linked the the lower quality of the rubber finish I mentioned earlier. In conclusion, my humble opinion is the the better product would be the Jumper T-Lite using the Literadio2 housing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Аппаратура управления маленькая и удобная. Она мне очень нравится. В ней 4 тумблера и ещё 8 тук триммеров, которые можно запрограммировать на любые функции. Поэтому мне кажется она лучше чем Radiomaster t8

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    very good beginner transmitter or second transmitter for whoops with multi module 4in1 I tested it with ExpressLRS R9M lite module with only 10-25mW and 200Hz pkt. rate and can fly over 2km

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Finally, it took just under two months to get here .after being delayed twice in December it finally got set at the end of January. Reviews are looking good so hopefully, it's worth the wait. But someone did was saying that you cannot fit a protected 1860 cell. You can as long as it doesn't have bigger bumps on top.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 871
    • Ft6 699
    • Ft63 970
    • Ft9 715
    • Ft7 034
    • Ft53 612
    • Ft7 034
    • Ft16 417
    • Ft18 762
    • Ft29 303