Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/05/2021

    Jó éjszakát. Jelenteni, hogy a termék nem teljes. Az ellenőrző lista szerint az akkumulátor hiányzik...a Kérjük, küldje el az akkumulátort... köszönöm...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    Awesome Kit all included and easy to build (just around 15 minutes) it took me longer to programm the mixer in my Taranis than to build this plane 😄 it flys pretty slow and nice. Perfect for the indoor season. Total Recommendation!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2021

    fun little model. The foam is pretty fragile, doesn't take much to rip or break. Flies alright though

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2021

    Szép

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Jó gép.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    all good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    Nem tartozék Lipo akkumulátor (3.7V 300m

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2020

    Az enyémnek volt egy hibás szervója. A panaszt azonban azonnal kezelték, és a helyettes hamarosan hozzám fordult. Ez jól repül, én repültem vele kívül-belül. Ha lassan repül, szinte nincs vezérlés, hacsak nem ad gyors kirobbanás a gáz, ezért elég nagy csarnok kell repülni beltéri. Sokat szórakoztam vele kint és bent is.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    This is replacement for the 1st one which unfortunately had a faulty servo. The complaint was handled promptly and this was soon winging its way to me. I have flown it indoors and outside. When flying slowly there is almost no control unless you give quick burst on the throttle, therefore quite a large hall is needed to fly indoors. I have had a lot of fun with it indoors and outside. The battery (not provided) gives a long flight time. I have recomended it to friends.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    Nagyon könnyű készlet összerakni, lesz hajadon holnap, de az ár ez egy jó repülő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$136.84
    • US$69.99
    • US$89.90
    • US$72.90
    • US$138.59
    • US$138.59
    • US$137.99
    • US$43.83
    • US$23.90
    • US$127.98