Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (706)
  • Kép (197)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(706)
    • 5 Csillag(649)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/12/2020

    A felülvizsgálat elindításához néhány szóval szeretném elmondani, hogy ez a billentyűzet FASOME, csak az egyik legjobb 60% billentyűzet, amit meg lehet vásárolni, előlueded a Red GATE verzióban, szintén nincs megadva a leírásban. A billentyűzet is nagyon jól, ez a billentyűzet is HOTSWAPÁB, amely lehetővé teszi a kapcsolók megváltoztatását. Ez a pénz minden centjét meg fogja érni. Az egyetlen dolog, hogy meg fogom változtatni az USB C kábel ez nagyszerű, de nem tökéletes, mint én szeretnék. Különben is, ha az egyéni billentyűzetek világában szeretné kezdeni, ez a tökéletes billentyűzet az Ön számára. Ahhoz, hogy elkezdjük ezt a felülvizsgálatot néhány szóval szeretném, ez egyszerűen az egyik legjobb 60% billentyűzet lehet kapni, jön előre faragott a GATERON Red verzió, bár ez nem határozza meg, hogy mi menti meg a kenés a kulcsok. A kulcssapkák egyszerűen nagyon jó minőségű határos a kiváló, ez egyszerűen egy látványos billentyűzet, és figyelembe véve, hogy ez a HOTSWAP nagyon érdemes. Az egyetlen dolog, ami változik a billentyűzet lenne közvetlenül az USB kábel c nem tökéletes, mint szeretném, de ha azt szeretnénk, hogy elinduljon a világ billentyűzetek ez a legjobb megoldás.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Épp ma jutott eszembe, sokkal korábban jött, mint vártam, 13 nap alatt. Az igazság az, hogy a billentyűzet úgy néz ki, csodálatos, nagyon tetszett, szép, és még a szoftver küzdöttem egy kicsit, hogy töltse le, és képes legyen használni, de kértem a technikai segítséget, vettek részt nekem gyorsan, és segített megoldani a problémát. Nagyon ajánlom ezt a billentyűzetet, az én esetemben Gateron Brown kapcsolókkal rendeltem, de azt hiszem, piros lineárisra fogom változtatni őket.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    El paquete si llega, yo tuve problemas con la entrega pero fue debido a mi servicio postal, es un buen teclado lo recomiendo, tenia otros switches y ningun problema a la hora de ponerlos The package really arrives, i had some troubles with the deliver but was on the delivery post, it is a good keyboard i recommend it, i had some other switches and i had no problem on put these on it

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Le vagyok nyűgözve. Csak egy hétre érkezett Koreába. Mindegy, most csináltam egy gyors összehasonlítást a Full vezetékes optikai kapcsoló billentyűzetemmel. Nem igazán vagyok billentyűzet rajongó. Kellett valami kicsi és vezeték nélküli, hogy bárhová el tudjak vinni. Anne pro 2 rendelést akartam rendelni, de ezt láttam frissített Bluetoth kapcsolattal és forró csere kapcsolóval, ezt választottam. Később megpróbálom az előadást. Remélem, minden rendben lesz. Ó, van egy barna kapcsoló, és nekem ez nagyon szép gépelni. Amint megvan a sárga, akkor cserélni néhány, hogy megpróbálja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    El plazo de entrega fue menor al esperado aunque la caja presentó daños durante el transporte. A pesar de que esto no afectó notoriamente el contenido, noté que las piezas no coinciden exactamente con las fotos otorgadas por la tienda ya que los Keycaps tienen los símbolos extra en el costado inferior en vez de arriba (última foto), además el cable también es distinto al que se muestra al comprar.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    I accidentally picked black instead of white. Because I really wanted the white color, I asked the customer service of Banggood to help me modify my order. I commend the service of these agents cause they really helped me throughout my purchase! They were so nice and they were able to change the color of the keyboard to white :) I got this keyboard 13 days (Philippines) after I ordered it from Banggood. It was really worth the wait! There wasn’t any bubble wrap but luckily the box wasn’t messed up. Loving the features of the keyboard so much! It was my first time to order from this website and I can say that this is a trustworthy website :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2020

    The best 60% keyboard at this price range and by far the best keyboard in my keyboard collections (have 10 from Cosair, ROG, CoolerMaster, Drevo, GK61 etc but no custom-built though) Its build quality is good (solid & heavy), stabilizers come pre-lubed, there is (from other review videos) a foam in the case so the typing experience is very good. The switches are hot-swappable with Gateron and other premium switches you can buy online, it fit both 3-pin and 5-pin switches. It is unlike the GK keyboard OPTICAL Gateron switch, you are open to much much more switch types so spending like almost double for Kemove keyboard over GK keyboard is definitely worth it in my opinion. Its wireless connection supports Bluetooth 5.1 which is great and can pair to 3 devices and switching between them is really fast. This is an ideal keyboard for gaming and working with multiple devices (Windows, Mac, Mobile). Its software allows you to move FN key which I think really stand out from other 60% keyboard.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Keyboard came in about 20 days, which is fantastic considering the current situation. It's my first mechanical keyboard, and I absolutely love it! The switches feel great, the keycaps really feel premium. As you can see in the pictures the RGB looks stunning as well! The only thing that could've been better is the packaging as many others have also said, as you can see there was some damage done to the box, but not the keyboard itself. Overall I'd definitely recommend the keyboard, and Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Клавиатура ОГОНЬ! Доверился отзывам и не прогадал, до этого пробовал несколько других и все что-то не устраивало. Ни одна не дотягивала до уровня KEMOVE особенно то что продается в России. Из плюсов: + Корпус качественный и жесткий + Gateron переключатели. Мне понравились больше всего среди Cherry и Kailh. У них ровный приятный ход и нет никакого "Песка" как у остальных. + Ножки для регулировки высоты, мне с ними гораздо удобнее. (На 60% не везде найдешь) + Переключатели Win/Mac и Питания + PBT кейкапы, точно лучше ABS. Приятные на ощупь и почти не пачкаются ну и долговечные должны быть. В России с ними клавиатур почти нет, даже в очень дорогих. + Из коробки смазанный пробел. Редкость + Стандартная шумка внутри корпуса. Тоже редкость + Хот свап. Можно смазать без всякой пайки, что рекомендую сразу сделать. Или вовсе поменять на что-то особенное. + Программируемая. Удобная работа со слоями. + Блютуз 5.0 и большая батарея. + Богатая комплектация Ну минусы по мелочи: - PBT кейкапы дешевые и местами просвечиваются не равномерно (в фото пример). Но этим страдают и многие более дорогие клавиатуры с ABS. - Белая подсветка отдает в голубой В целом клавиатура качественная и оставляет приятное впечатление. Я взял по акции черную на синих свитчах. Так бы я посоветовал брать белую (Более интересная с подсветкой) и на красных гетеронах, смазать и будет прям замечательно. Продавца рекомендую по Ро ПО Apex Немного надо разобраться, но вполне рабочее ПО. Удобно работать со слоями: 4 пресета и в каждом еще 4 слоя. Не знаю куда столько, но есть) Я пользуюсь одним и 4мя слоями. Советую на Капс повесить переключения слоя и WASD-стрелки, Q и E - backspace и delete, 1234 - медиа, пробел - Ctrl (Для быстрого перехода по словам и удаления) и все вокруг по мелочи чем часто пользуетесь. Проблемы только в кривой кастомизации подсветки, сложно сделать что-то интересное. Но на форуме написано что обещают добавить больше возможностей для этого. Ждем.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Még csak egy napja vagyok vele, de a kulcsok minősége és az alváz meglepő. Az alapértelmezett világítási lehetőségek elég, de ha többet akarsz, akkor a szoftver, látod, hogy dolgoznak a javítás, de ez még mindig bonyolult megérteni, és adhat némi félelmet (Az én esetemben abbahagytam a gépelést, de képes voltam megoldani a billentyűzet újravillanásával egy olyan opcióval, amely hozza a szoftver csengőt. A biztonság érdekében, hogy egy további billentyűzet rendben van, hogy az aláírás fórumán megtalálja ezt az információt vagy más információt) A kapcsolók, az én esetemben, a Gateron Red elég szépek, anélkül, hogy én szakértő lennék. Ez hozza a mintákat a sárga, zöld és fehér, amelyek zöld kattogó (de kissé kellemetlen) sárga egy kicsit könnyebb, mint a piros, vagy úgy tűnt, hogy nekem, de nem sokkal csendesebb. És a célpont olyan, mint a szünet, az ilyen érzések először, anélkül, hogy egy kulcsnál többet tesztelne. A szoftver simán csatlakoztatva van, de nem ez lesz az én előnyben részesített opcióm. A kábel hálós 1.5 és L alakú. Röviden, és írásban spanyol, minden probléma nélkül belőle, megkockáztatom azt mondani, hogy jelenleg ez egy jó vétel. 1010 minőségi ár, egy csillaggal kevesebb, mert a szoftver egy kicsit katasztrofális a megértés és a használat szempontjából, egyelőre csak a világítást merem megváltoztatni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 149
    • Ft13 851
    • Ft29 683
    • Ft15 830
    • Ft32 322
    • Ft14 091
    • Ft19 788
    • Ft10 192
    • Ft34 301
    • Ft17 149
    • Ft16 489
    • Ft40 238
    • Ft19 128
    • Ft17 989
    • Ft21 437
    • Ft15 830
    • Ft16 789
    • Ft15 236