Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (19)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(19)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2020

    Ez egy nagyszerű kis drón az árért. A kamera kicsi, de jól működik. A drón úgy repül, mint egy bajnok!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Nagy mini drón

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    This is my little local, fly in the house or just outside on a calm day drone. I have tried it and it flies well, can only really flip it outside as it needs more room to 3D flip. You have to keep applying up thrust as it loses altitude, but it flies OK. Should be good outside on a calm day.Havent tried the app/ camera. Rob

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Hola señores de Banggood estoy algo desilusionado me e gastado con ustedes 100 euros y todo lo que me aveis enviado imitación muy buena calidad de juguetes para niños no se que pensar de todos vuestros productos pensaría que es una tienda de juguetes y que todo lo demás vale me cambiaré de tienda lo siento mucho pero no me gusta tirar el dinero y con ustedes os lo estoy regalando un saludo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Πολυ γρηγορη παραδοση. Μονο 9 μερες. Δεν εχει δοκιμαστει ακομα. Μολις δοκιμαστει ξανασχολιαζω. Προς το παρον αψογσ

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    Köszi srácok! Minden működik, több tapasztalat kell. Szállítási határidő equel Jet stílusban. Hét nap úton. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Szép munka. Majd meglátjuk a tesztet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Vettem a kamerával, és jöttem nélküle

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    nagy drón és te is nagyon jól... Amennyibe kerül!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 011
    • Ft35 928
    • Ft11 752
    • Ft21 989
    • Ft15 485
    • Ft26 636
    • Ft19 136
    • Ft6 811
    • Ft17 526
    • Ft42 126
    • Ft15 485
    • Ft17 653
    • Ft13 233
    • Ft35 928
    • Ft24 325
    • Ft26 471
    • Ft111 201
    • Ft15 379