Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (47)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(47)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/08/2019

    Заказывала четыре разных вида по распродаже. Этот единственный, который соответствовал размерам на странице заказа. Качество очень хорошее, приятный телу, хлопок. Резюме - брать!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Nem jön a pakat rendelésem 96659296

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2020

    Helló mindenki! Most kaptam meg a melltartóm nem is 2 héttel a rendelés után. Ez a cég kiváló szolgáltatást nyújt az Ügyfélnek. Írsz nekik, ha problémád van, és mindig egy megoldással válaszolnak. A legjobb emberek dolgoznak nekik. A kanadai Québec-ben élek, és csak annyit mondhatok, hogy mindenért 10/10-et érdemelsz. Ezt a melltartót ajánlom mindenkinek, aki kényelmet akar. Továbbra is vásárolok tőlük. Köszönök mindent! Lucie a kanadai Québecből.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2020

    I am 5ft 3" tall and at 140lb, more of an apple type. My bust size is 40' and underbust is 33'. So I have ordered 38D in US size according to the table. That is my size in many US bras. The cups fit perfectly. I had to use at the largest hook in order to make the underbust fit, and it is still a bit tight. Otherwise I like the bra. It is cotton and gives a good shape to the breasts. The padded straps are very comfortable. I will have to wear an extender to make it fit really comfortable, or maybe I should have ordered size 40 something. Overall it is a comfortable and gives a good shape.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2019

    В целом соответствуют описанию. Неожиданно оказались даже чуть больше заявленных обхватов, обычно наоборот, размер чуть меньше привычного. Просто тканевые, косточек нет, форму не создают.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2018

    I always worry when buying underwear I have not tried on before purchase but this bra is a good fit. Nice soft material and well constructed. A lovely bra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2018

    i did not know, what it be delivered for me.... I got my originally order...ok. but this bra very veryy big.. so, sorry...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2020

    A legjobb melltartó, amit valaha vettem, rendelt egy másikat, plusz, hogy a szíjak nem csúsznak ki jól a vállamból

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2019

    Прямо все отлично развер в размер. Качество отличное.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2019

    Немного не соответствует размерам, чуть великлват. Пошит неплохо, удобные

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$28.74
    • US$17.24
    • US$28.86
    • US$26.55
    • US$17.66
    • US$27.71
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$35.40
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$16.09
    • US$24.24
    • US$21.93
    • US$16.09
    • US$22.99
    • US$21.93
    • US$9.23