Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (152)
  • Kép (24)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(152)
    • 5 Csillag(143)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Can read and delete error codes. Can read live or record parameters for a driving cycle. Can store like 10 sets of data from driving cycle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Ma érkezett, szuper gyors és állítólag finom, mivel csak egy műanyag zacskóban jött védelem nélkül, most tesztelni, hogy minden rendben van-e. A termék értékesítésével és szállításával kapcsolatban szuper hatékonyság 5 **

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Mindkét autómra jól működik. Sok funkciója van, és az érték jó. Az egyetlen panaszom, hogy nem volt zsákjuk, amiben kiadhatták volna. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    gyors és ügyes szállítás kiváló minőségű / ár arány ajánlom

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    I received the package in 8 days, and it was in perfect condition. I plugged it on my Honda Accord car and it was on, I tried to do some readings unfortunately it says vehicle not supported. I will try further and maybe I get some support to use it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Exatamente como descrito, funciona 100%. O ótimo é que dá para escolher pt (apesar de pt-br).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Για τα χρήματα του είναι καλό, κάνει αυτό που λέει εύκολα και γρήγορα.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    I'm received it today. I ordered the 240W type but you supplied the 100W. Please send me the SL-LC-11 in the 240W version.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Nagyon szépen csomagolva, még nem teszteltük, de megkaptuk

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 869
    • Ft12 252
    • Ft5 444
    • Ft19 060
    • Ft3 401
    • Ft28 252
    • Ft85 102
    • Ft6 124
    • Ft27 230
    • Ft66 038
    • Ft24 507
    • Ft3 061
    • Ft25 188
    • Ft7 486
    • Ft8 167
    • Ft10 890
    • Ft6 124
    • Ft6 124