Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (177)
  • Kép (32)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(177)
    • 5 Csillag(166)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Can read and delete error codes. Can read live or record parameters for a driving cycle. Can store like 10 sets of data from driving cycle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2021

    Használtam Konnwei termékeket a múltban, és volt egy frissített modell, mielőtt elvesztettem. Kellett valami, hogy tisztázzam a kódokat, ezért megvettem ezt. A funkciók, ahogy vártuk. Élő adatok nem éppen élő, mint lehet, de az ár pont és a cél nem lehet legyőzni. Szuper termék kis sok......

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Ma érkezett, szuper gyors és állítólag finom, mivel csak egy műanyag zacskóban jött védelem nélkül, most tesztelni, hogy minden rendben van-e. A termék értékesítésével és szállításával kapcsolatban szuper hatékonyság 5 **

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/08/2021

    Gyors szállítás és a félelmetes ár!! Alig várom, hogy próbálja ki, és hogyan működik!!!Határozottan ajánlom és elégedett a vásárlás!!Köszönjük, hogy BGNG!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Mindkét autómra jól működik. Sok funkciója van, és az érték jó. Az egyetlen panaszom, hogy nem volt zsákjuk, amiben kiadhatták volna. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    gyors és ügyes szállítás kiváló minőségű / ár arány ajánlom

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Exatamente como descrito, funciona 100%. O ótimo é que dá para escolher pt (apesar de pt-br).

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    a nagyon jó szkenner egyszerű és törölje az összes hibát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    I received the package in 8 days, and it was in perfect condition. I plugged it on my Honda Accord car and it was on, I tried to do some readings unfortunately it says vehicle not supported. I will try further and maybe I get some support to use it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2021

    Még nem próbáltam.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 806
    • Ft5 547
    • Ft5 918
    • Ft24 792
    • Ft7 399
    • Ft58 956
    • Ft21 463
    • Ft10 360
    • Ft8 139
    • Ft9 248
    • Ft7 767
    • Ft13 320
    • Ft4 226
    • Ft3 698
    • Ft28 608
    • Ft407 105
    • Ft166 910
    • Ft11 532