Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (514)
  • Kép (78)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(514)
    • 5 Csillag(477)
    • 4 Csillag(32)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2019

    works good, it was the cheapest way to use full capacity with q6 pro charger. a little noisy, but its not probem!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    i love that's

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Really powerfull power supply. I use it with my 2 m600 chargers. i charge with it 8 packs but i could more. I ad one more xt60 conector and changed plug to eu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    jól működik az én szerszámkészlet rc m8s, bár győződjön meg róla, hogy az ur bemeneti beállításokat 400W alá (a standard 450W) a tápegység hű marad terhelés alatt, bár Ha mozgatni, miközben ez a ventillátor csörgők egy kicsit, de úgy tűnik, elég egyszerű cserélje ki a ventillátort 4 csavarral. Én is kaptam egy dugó konvertáló az Egyesült Királyság a tápegység.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    Ez a második, és különbözik a másiktól, amit 2 hónap előtt vettem, a megfelelő az új.i nem tudom, van-e különbség és a teljesítmény között

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    A kábeltévé egy brit adaptert küldött. A kimenet egy XT60 W 12awg kábel. Boldogan vásárolt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    jól működik, és jött adapter dugó az Egyesült Királyságban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Alimentatore fondamentale per utilizzare i caricatori Q6 Nano, ce se ne possono attaccare fino ad 8. Arriva con la spina americana ed un adattatore europeo, si può facilmente cambiare la spina se si conosce un po' di elettronica

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Surprisingly small for such power. Not sure if it's travel friendly enough but for home use will be perfect. I'm in EU and ordered from CZ source and got the adapter but unfortunately it doesn't have a ground prong which in my book is disqualifying when working with high power equipment.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Отличный блок питания, просадок напряжения при полной нагрузке (16А) не обнаружил.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 533
    • Ft31 385
    • Ft36 335
    • Ft12 822
    • Ft18 013
    • Ft6 290
    • Ft22 215
    • Ft34 560
    • Ft20 453
    • Ft41 526
    • Ft6 696
    • Ft50 079
    • Ft17 097
    • Ft63 127
    • Ft32 444
    • Ft4 580
    • Ft10 578
    • Ft1 524